Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet rosszul ittam a teát...

Lehet rosszul ittam a teát azért nem sikerűlt a baba?

Figyelt kérdés
jobban utána olvastam a cickafark teának és nem mindig ugy csináltam ahogy kellett volna :/ volt mikor 2 napra lefőztem a teát és úgy olvastam hogy reggel és este is lehet 1-1 bögrével inni,és volt olyan is hogy csak gyorsan megittam :/ közbe meg mindent fordítva kellett volna csinálnom,szóval 1 kicsit elcsesztem,igaz? ez volt az első tea hónap

2012. júl. 2. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
nem a teátol lesz a baba...szexeljetek...
2012. júl. 2. 18:28
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem a teától lesz a baba :D
2012. júl. 2. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A cickafark+palástfű teákról elég megosztott véleményeket olvastam. Állítólag a normális ciklust bekavarja, ezért én is azt ajánlom, csak akkor idd, ha nincsenek rendben a ciklusaid.

Ha mindenképpen ki akarsz valami ilyen természetes dolgot próbálni, akkor esetleg próbáld a méhpempőt. Arról nagyon sok jót írnak és nincs mellékhatása. Én most vagyok az első méhpempős hónapomban, még nem tudok erről bővebben nyilatkozni.

2012. júl. 3. 09:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ és a tanácsot is :)
2012. júl. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!