Mensi elött egy héttel barna maszatolás már három napja. Nagyon kevés barna színü szagtalan. Eddig még nem volt ilyen. Lehet baba?
A páromnak már három napja barna maszatolása van, ami nagyon kevés,a betéten látszik kicsit.
Nagyon szeretnénk babát, de nem lehet nekem mert kevés a spermaszámom. Kaptam rá gyógyszert,szépen feljavultam 16 millóra :))) A doki azt mondta lehet spontán teherbeesés!
A páromnak sosem volt barnázása mensi elött. Mindig hupp megjött neki és ennyi.. Elvileg 7-10 között kéne neki megjönnie ezért is furcsa. Tünete nincs, ma reggel nyűgösen ébredt és szédült de hamar jobban lett.
Mi lehet ez? Remélem baba!
minden lehetséges...de nem kell beleélni magatokat...
sajnos.nekem is ugyanezek a tüneteim voltak,én is babára gondoltam.De.sajna megjött ..
Azért szoritok h.nektek baba legyen a háttérben...
Majd ird meg az eredményt...
szia
Koszonom a valaszod.
Hat most ott tartunk hogy elmulni latszik mar csak az alap van a paromnak ami mindig is szokott.
Szerinted?:)
Egy hetig maszatolt.... Hetfo reggel vettuk eszre...ma vasarnap van.
Bizakodom hogy nem kell a lombikkal jaro kellemetlensegeknek kitenni a paromat es tenyleg felturnoztam a kis katonakat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!