Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzesz helyett egy kis barna...

Menzesz helyett egy kis barna maszatolás?

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam, este megjött, vagyis azt hittem. Mindig úgy jön meg, hogy az elején van egy kis barna, aztán amikor az első tampont leveszem már látszik a piros is. A tegnap esti tamponomat most vettem le, szinte tiszta volt, egy kis halványbarnaság volt rajta. (bocsánat, ha valakinek gusztustalan, de így tudom csak leírni érthetően) Az elmúlt 5 hónapban mindig rendesen jött meg, egy hónapot kivéve szinte pontosan, akkor ez most mi lehet? A tegnap reggeli tesztem negatív. Segítsetek!!!!!
2012. jan. 10. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
szia!!ha mindig pontos a menzszid lehet valami változás állt be a szervezetedbe!!akkor már késik??jól értem??próbáld 2 nap múlva megismételni a tesztet!!milyen érzékenységű tesztel csináltad??lehet nem elég érzékeny!!
2012. jan. 10. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
10-es tesztel teszteltem tegnap reggel. Holnap újra tesztelek. Hát mivel ez nem számít rendes mensinek, így már késik 1 napja.
2012. jan. 10. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszod. Szerinted reménykedhetek, hogy sikerült a baba?
2012. jan. 10. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia,nekem a maszatolás mindig azt jelentette hogy megjott ha késve is.De ez én vagyok.Szerintem simán lehet terhesség.:)
2012. jan. 10. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem sosincs maszatolás!!nekem egyből meg jön!!vagyis nem egyértelműen van maszatolás!!eleibe kevés és még aznap meg is jön!!régen van ez a maszatolás??hány hónapja??mert lehet a hormonjaiddal van probléma!!lehet a hormonjaid kavartak be most!!
2012. jan. 10. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Mióta menstruálok így jön meg, hogy amikor észreveszem, hogy megjött akkor barnás, aztán 1-2 óra múlva már rendesen piros.
2012. jan. 10. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor nincs ezzel semmi gond!!ez normális!!nem vagy egy kicsit idegesebb a szokottnál??mert az is befolyásolja!
2012. jan. 10. 12:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Feszült vagyok, de csak annyira amennyire szoktam is lenni mensi elött-alatt.

Köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 10. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs mit!!ha nem jön meg ismételd meg a tesztet!!lehet nem volt elég hcg a vizeletedbe!!bár egy 10-es erősségű teszt már kimutatta volna!!
2012. jan. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!