Igen, csak nem kis korkülönbséggel. Hanem legalább 4 évet az első és a második között vagy a második és harmadik között.
2012. jún. 28. 08:32
2/22 anonim válasza:
Igen!
Kaja szempontjából mindig jut a 3. nak is egy merökanál leves, vagy egy adag második!
3 gyerek olcsóbb mint 2 ovi suli menza, tankönyvek terén.
Babakocsi, ruhák, játékok megmaradnak a másik kettőről!
Iagazából a harmadik gyerek nem kerül sokba, egy egy ünneplő/ kimenős ruha, hogy neki is legyen új!
2012. jún. 28. 08:34
3/22 anonim válasza:
Nem. Persze mindig jut kaja, meg a kinőtt babaruhákat megörökli, meg ingyen tankönyv...stb. De 3szalagavató, 3főiskola (3szakmai képzés), 3esküvőbe besegíteni, 3 gyerek nyaralásába besegíteni. Kamaszként már nem fognak kinőtt ruhákat felvenni, amit a másiktól megörökölt, főleg hogyha a nemük sem egyezik. 3 lakásba besegíteni. Persze kisgyerekként "olcsó" a 3., de kamaszként és felnőttként már nem biztos. Főleg, mert majd kell nekik a külön laktér/szoba, elmennének bulizni, zsebpénz sem ártana...stb. Szóval csak akkor vállalnám be a 3ikat, hogyha a férjem olyan jól keresne.
2012. jún. 28. 08:39
4/22 anonim válasza:
Mire a 3 kamasz lesz, addigra anyuka is tud aktívan dolgozni, pénzt kereseni.
2012. jún. 28. 08:42
5/22 anonim válasza:
Én biztos, hogy bevállalnám!!!!!
2012. jún. 28. 08:54
6/22 anonim válasza:
Én bevállaltam.
Augusztusban érkezik...
30hkm
2012. jún. 28. 08:55
7/22 anonim válasza:
Szia mi be válaltuk igaz nekünk 5év van mindegyik között:)
8/22 anonim válasza:
Semmiképpen 3, pedig pénz hely lenne bőven, de a 2vel is alig bírom.
9/22 anonim válasza:
Mi bevállaltuk, nem bánom :)
2-2 év a korkülönbség, így hamar össze is nőnek. 4,5 éves a nagylányom.
Mondjuk nincsenek anyagi gondjaink hó végén, megyünk nyaralni is 3-ukkal, ugyan csak belföldre, de az is jó.
Ha számolgatni kéne a pénzt, hogy mire futja, akkor nem vállaltuk volna.
2012. jún. 28. 09:12
10/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mert igenis többlet kiadással jár még egy baba is. Hiába azonos nemű, azért neki is vesz az ember saját ruhát. Vagy vegyük csak az oltásokat, mi pl beadatunk neki nem kötelezőt is, főleg mivel a tesó hazahozza a bacikat az oviból. Volt emiatt beteg is a kicsi, hát mit ne mondjak, 3 gyereknek a gyógyszer, vitamin nem olcsó mulatság. A pelenkára nem elég a családi.
Szóval mi csak biztos anyagi helyzettel vállaltuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!