Mit tegyek? Lehet még ebből gyerek?
Párommal már fél éve rajta vagyunk a baba-projekten, de sajnos még nem sikerült teherbe esnem:(. Heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt, mindig bennem megy el, de eddig semmi... Menzeszem normálisan megvan, percre pontos, kis túlsúlyom van - 10 kiló, abból nemrég lejött 6, a munkahelyemen egész nap mozgok -, úgyhogy már erre se lehet fogni. Másoknál is ennyire nehezen lett meg a baba? Tudtok valami tippet adni esetleg? Utánaolvastam, hogy egy év rendszeres együttlét után sem garantált a siker, de olyan rossz látni, hogy másoknak meg pikk-pakk megvan, egy-két hónapra rá, hogy elszánják magukat...
24/N
együttérzek, igaz mi még csak második hónapja próbálkozunk... bezzeg ismerős csaj bagózik terhesség alatt, ő nem vigyáz rá, pedig neki könnyen adatott!
menjetek el orvoshoz egy kivizsgálásra, én biztos ezt tenném, ha már 6 hónapnál tartanánk! olvasni a teákról meg méhpempőről, de utóbbi iszonyat drága, meg az én türelmetlenségem nem engedné a további várakozást!
sok sikert! zsófi
Köszi mindenkinek!
Nem bántottál meg, örülök, hogy nektek hamar sikerült, még ha akaratlanul is:-)
Orvost egy év után akartunk mi is felkeresni, addig hátha összejön valami, nem adjuk fel:-)
Továbbra is várom azoknak a tapasztalatait is, akiknek, igaz, nehezen, de meg lett a baba:-) Orvos, és mindenféle csodaszer nélkül, csupán kitartással:-)
4 évig próbálkoztunk, mire a nagyfiam összejött. Ezalatt volt már hormonkezelés, átjárhatósági vizsgálat, inszemináció, vitaminkúrák, reflexológus, kineziológus, természetgyógyász. Aztán mikor lombikra jelentkeztünk és már csak 1 hónap volt a kezdésig, akkor kopogtatott a nagyfiam.
A fentiekből gondoltuk, hogy a kistesó sem lesz egy sétagalopp. Hát tévedtünk, az 1. hónapban sikerült a kisfiamat összehozni. :-)
Vizsgálatokra csak 1 év után szoktak elküldeni az orvosok, addig próbálkozhatsz teákkal, vitaminokkal és egyéb házi csodaszerekkel. Bár azért ezekkel is óvatosan.
Drukkolok hogy nektek is hamarosan sikerüljön.
két kisfiú anyukája
Köszönöm mindenkinek a választ:-)
Lehet, tényleg nem kellene ezen görcsölnöm, de nehezen tudom kizárni a fejemből ezeket a gondolatokat. Egy lányismerősöm ma reggel szülte meg a kisfiát, és ők nem sokkal előttünk kezdtek el dolgozni a baba-ügyön:-). Örülök a boldogságának, de annyira szeretnék már egy sajátot. Megpróbálok lazítani, és nem görcsösen akarni:-)
3.vagyok.
Esetleg lehet hogy egy hormonvizsgálatot (sima vérvétel a menzi 3-5 napján)nem lenne hülyeség megcsináltatnod.Endokrinológus foglalkozik ezzel,magánúton nagyon hamar eredmény van,és csak egy kis szuri.
Ha ott minden oké,akkor még próbálkozzatok mert össze fog az a baba jönni majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!