Ki szülte meg úgy a gyermekét, hogy tudta beteg lesz?
A testvérem. Mikor kiderült, hogy sajnos beteg a baba, a magyar orvosok, és a nagyon jó magyar jog nem engedte, hogy elvetesse a babát, ezért végig kellett vinnie a terhességet, úgy hogy szegény mindvégig abban reménykedett, hogy tévedés, és egészséges lesz a baba. De sajnos nem így történt, megszülte, és bizony beteg volt, majd másnap szegény pici meghalt. :'( Mindezt, és az utána következő időszakot senkinek nem kívánom!!
DE!! Hála istennek azóta van már neki, két egészséges gyönyörű gyermeke, akik olyanok, mint az égető :)))
Nincs még babám, épp próbálkozunk a párommal, de ha megengeded leírom a véleményem, talán segíthetek vele.
A szomszédunkban volt egy súlyosan sérült kisfiú, szellemileg visszamaradott volt és a mozgásban is segítségre szorult. Az anyuka megtartotta, minden tiszteletem az övé. Viszont a férje pár év múlta lelépett, sajnos egy ilyen súlyos dolog nagyon megviseli még a legjobb házasságokat is. Másrészt pedig a baba ahogy nőtt, egyre erősebb és agresszívebb lett. Kb 14-15 évesen már erősebb volt az anyjánál és hát bár nem láttam bele a családi életükbe, de az anyukán látszott, hogy egy élő roncs.
Én nem ítélkezem és nem tanácsolok semmit. Nem is tudnám én mit tennék ilyen helyzetben. De én úgy látom, hogy talán egyszerűbb megszakítani egy kis életet még mikor nem is ismered a babát, véget vetni az egésznek a legelején, mint felnevelni egy gyereket és végignézni, ahogy szenved az amúgy is nehéz életben.
Senkinek nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!