40éves férfi még tud egézséges gyermeket nemzeni? Nemlessz beteg a gyermek? Vagy már nem javasolt ebben a korban? Hány éves korig a jó a férfiaknál?
Én úgy tudom 40 évesen még nem számít "öregnek" egy férfi ilyen szempontból...azt hiszem mikor a down szindrómáról olvastam, akkor ott az szerepelt hogy a férfi kora is meghatározó de csak 50-55 év felett nő meg az esély a rendellenességre.
Max. annyiból nehezebb szerintem hogy lehet hogy már nincs annyi megtermékenyítőképes hímivarsejt és ugye "ők" tömegben szeretnek lenni:)
hát persze, hogy tud, miért ne tudna. még 60 évesen is.
ne mondd hogy 40 éves férfi már öreg. te jó ég.
az én férjem is negyven felett van jóval és most vállatunk babá. elsőre sikerült is teherbe esnem és már meg is született a kislányunk, aki teljesen eegészséges lett.
hajrá, mindent bele. remélem mihamarabb sikerül nektek is a baba.
27 éves kismama vagyok,párom 42 éves.
Eszembe se jutott hogy baja lehetne a babának a párom kora miatt!!
Sőt...van aki azt mondja a férfiak a kor előrehaladtával okosabb babákat nemzenek:-)persze ez csak babona:-)
Hogyapics....-tudsz, ekkora baromságot kérdezni?
A kismamának, viszont sok-sok vitaminra, nyugalomra nem utolsó sorban szeretetre vn szüksége!
Soha ne felejtsd el, ami jó a mamának az jó a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!