Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "beteg" férfi az ilyen?
a beteget itt átvitt értelembe értem.
van egy barátom, már középkorú. szerintem önbizalom hiányos vagy nem tudom. alapjába véve ha itthon volt akkor nem voltam oly fontos neki. dolgozott, tette a dolgát, ha volt szabad ideje találkoztunk. ilyet hogy szeret meg stb.. nem sűrűn mondott. aztán mikor elment dolgozni hosszabb időre 1-2 hó messzire, külföldre akkor előjött hogy így megy úgy szeret+hiányzok meg hogy nem bírja már ott + vigasztaljam. aztán hazajött és vissza minden a régi kerékvágásba. nem
törődött velem
remélem érthető volt. szerintetek ez mi?
mert nem voltál ott.
ha távol van vki jobban hiányzik mint ha ott van veled.
nem éppen a legjobb hasonlat, de
ha elveszítünk vkit utána jövünk rá hogy mennyire fontos volt nekünk,.
Szerintem a pasival nincs gond, ő szimplán olyan, amilyen. Nem véletlenül nincs felesége, a kora ellenére.
A probléma azzal van, hogy te mentegeted magad előtt(szerinted "önbizalomhiányos" - pedig nem, csak egyszerűen nem akar tőled többet), nem akarod észrevenni, hogy ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Ezt önsorsrontásnak és mazohizmusnak hívják.
Nem tudja kifejezni az érzéseit előtted.
Szerintem is önbizalom hiányban szenved.
Interneten keresztül le meri írni neked amit gondol és érez és élőben meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!