Minden férfi ilyen beteg?
Lányok, asszonyok, férfiak, fiúk!
Csak nálunk ilyen a párom, vagy minden családban?
Náthás és majd a halálán van. Fekszik, orrhangon beszél (kicsit rá is játszik) és mindezek mellé még szomorú képet is vág.
Ez a hipochondria. Nem minden férfi ilyen, és szép számmal vannak nők is, akik rájátszanak. Apám is szeret elfeküdni, de a húgom is.
Ha meg sztereotípiákban gondolkodunk, pont ebből szoktak viccet gyártani:
"A film férfi főhősét nem zavarja, mikor egy bomba leszakítja a karját, talán még mosolyog is, amikor kiszúrják a szemét, de hangosan nyög, amikor egy nő a sebeit tisztítja."
;D
Igen, nálunk is ilyen a helyzet :)
De nekem a mamám is ilyen :) Ha kapar a torka, már a villanyt sem tudja egyedül lekapcsolni (most múlt 60). Múltkor papának 39 fokos láza volt, és azt mondta neki a mama, hogy: "nem kell elhagyni magad" :)
ja iylen itthon is a fater. Mi férfiak agonizálunk. De én úgy vagyok hogy egy xaros nátha nem győz le és nem is!!
respect midnen nőnek és asszonynak, hogy lázasan, betegen főznek, házimunkáznak vagy még dolgozni is mennek.
Nélkületek elpusztulnánk mindegy szálig a náthába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!