Hogy képes egy anya azért elhagyni a gyermekét mert beteg?
Arra az apukára gondolok aki egyedül neveli izomsorvadásban szenvedő gyermekét,az anya elhagyta őket a betegség miatt és anyagilag sem támogatja a kisfiát!
Elképzelhetetlen számomra hogy ilyet tegyek?Hogy tud így élni az anyuka????
Nem akarok segíteni senkin sem!!
De az imént olvastam a cikket és NEM ÉRTEM hogyan lehet ezt egy anyának túlélni!
Persze,én értem hogy nagyon megviseli az embert de annyira hogy se lelkileg se anyagilag ne támogassa többet?
Nem fér a fejembe...
Hol olvastad? Ismerek egy apukát, aki egyedül neveli sérült gyerekét, az anya lelépett. Kíváncsi lennék, róluk van-e szó...
Hm.. hogy tud élni? Nem tudom... Elképzelni sem tudom, hogy mit érez, gondol. Ennyire egoista, vagy bepánikolt? Nem tudom...
Szerintem ez olyan irtózatos fájdalom egy szülőnek, hogy simán el tudom képzelni, hogy nem szenyaságból, gonoszságból csinálja, hanem mert annnnnnyira fáj lelkileg,, hogy beleőrülne...nem mindenki erős idegileg annyira, hogy ezt elbírja, így inkább lelép, ez ösztönös...
sajnos tapasztalatból mondom: a páromnak volt egy nagyon súlyos depressziója, és kitartottam mellette,(nem is tudom hogyan) pár hónap alatt rendbejött, de iszonyúan féltem, és menekültem volna, de a jóneveltségem nem engedte. De ha hosszabban elhúzódik, tuti elhagyom, majdnem rámentem így is.:-( Lehet ilyesmit érez az anya is...
Na, csak azért írom, mert előtte biztos olyasmit írtam volna, hogy milyen szemét, meg gerinctelen...de mostmár másképp látom ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!