Van aki ismeri a méhszája állapotának a változását a
ciklus alatt?
Figyelt kérdés
Mindenki úgy néz rám mintha ufó lennék azért mert tudom, hogy mikor hogy áll a méhszájam.Pl ciklus elején mesi alatt nagyon lent van, közép időben magasan majd ciklus vége fele megint lent.
Hát nekem eddig középállásban volt a méhszájam, tegnap meg ma is néztem, és eléggé fent van. de még 3 nap a menzeszig addig még sok minden változhat. De tegnap csináltam tesztet, tehát nem maradtam terhes a múlthónapról, akkor valószínűleg most nem volt peteérésem, vagy elég rendesen elsiklottam felette. majd kiderül, hogy mi lesz...neked is drukkolok.
2012. júl. 1. 17:18
12/19 A kérdező kommentje:
Akkor sztm jó esélyed van a babára.Nekem már olyan lent van mint mesikor szokott lenni.4-re nem várom de tuti meg fog jönni a méhszájam állapotából ítélve.
Amúgy azon gondolkodtam h ha a nők ismernék a testük ezen változását akkor nem reménykednénk hiába minden hónapban h babásak e.Pé utáni héten más simán meg lehet állapítani a méhszáj állásából h van e baba vagy nincs.
2012. júl. 1. 18:15
13/19 anonim válasza:
Hát...tudod ez elég fura, mert elég becsapós néha...én múlt hónapban olyan biztos voltam, hogy sikerült...pont a méhszáj állapotomból. Mert minden nap néztem, és tudtam mikor van peteérésem és mikor a beágyazódáson volt a sor éreztem szurkálásokat...ami tudom nem biztos tünete, de...azt néztem a méhszájamat és a középállásból teljesen befordult oldalra (valamelyik kérdésnél írták hogy neki ez volt az első biztos jel, és valóban terhes volt) azt egyre ment feljebb, szinte e tetejét el sem értem, azt szexeltünk, akkor annyira lejött, hogy szinte a nyílásnak ütköztem, annyira nem számítottam rá. azt mikor megjött...elég gyengén, görcsökre nem is emlékszem, vagy hogy lettek volna darabok benne, azaz amennyi szokott...és két negatív tesztem is van :( tehát én csak tájékozódás szerűen alkalmazom az önvizsgálgatást...de remélem igazad lesz. nekem is 4-én kell megjönni. a mell fájáson kívül semmi menzeszes illetve babás tünet...nálad?
2012. júl. 2. 12:03
14/19 A kérdező kommentje:
Ez olyan vicces h neked is 4-én kell nem megjönnie!:))
Képzeld nekem is fáj a cicim pedig nem szokott.Ill májusban szedtem barátcserjét attól baromira fájt a cicim és a mesim is kitolta így abba is hagytam.
Szóval kicsit fájdogál meg nehéznek érzem (ami nem meglepő mert I kosaras melltartót hordok).Viszont a méhszájam nagyon nagyon lent van szal tuti nincs baba.
Nekem is voltak már ilyen enyhe mesijeim és nem volt baba, a doki szerint van ilyen amikor csak kevés mesi van.
Tervezed h a nem várt napján tesztelsz egyet vagy vársz inkább?
Én tuti nem fogok tesztelni mert biztos vagyok a dolgomba.:)
2012. júl. 2. 14:22
15/19 anonim válasza:
Hát sajnos én ma (két nappal előbb) elkezdtem pecsételni, a méhszájam felpuhult és kicsit kinyílt...:( sajnos nem jött össze, amin nem is csodálkozok, mert nem volt peteérésem...neked szurkolok, még ha nem is reménykedsz. majd jövő hónapban!
2012. júl. 2. 23:13
16/19 A kérdező kommentje:
Képzeld ma reggel pozitívat teszteltem.Én vagyok a legjobban meglepődve.
Ennyit arról h jól ismerem a testem...
2012. júl. 3. 08:53
17/19 anonim válasza:
Ugye, én mondtam, hogy nem szabad mindent elhinni. múlt hónapban én is elhittem és mekkora csalódás volt...:) Gratulálok, tünetek? Méhszája hogy van? Bár így most már nem jó nézegetni, mert a végén baj lesz...boldog babavárást...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!