Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki ismeri a méhszája...

Van aki ismeri a méhszája állapotának a változását a ciklus alatt?

Figyelt kérdés

Mindenki úgy néz rám mintha ufó lennék azért mert tudom, hogy mikor hogy áll a méhszájam.Pl ciklus elején mesi alatt nagyon lent van, közép időben magasan majd ciklus vége fele megint lent.

Amikor meg terhes voltam végig magasan fent volt.

Ismerem a testem ennyi az egész.

2012. jún. 27. 22:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

sosem izgatott a méhszájam állapota ciklus alatt.miért fontos az?önvizsgálat?felnyúlkálsz magadnak,vagy mi?

terhesség alatt meg rendszeresen ellenőrzik.

39hkm

2012. jún. 27. 22:49
 2/19 A kérdező kommentje:

Hát a felnyúlkálás nem a megfelelő szó de igen.

Én nem értem miért ilyen meghökkentő ez?A tampont is felrakom magamnak és amikor spirálom volt ellenőriztem a jelzőszálat rendszeresen.

2012. jún. 27. 22:53
 3/19 anonim ***** válasza:
akkor milyen szóval mondanád?és egyébként ez miért is olyan érdekes?sztem nem az.van aki kólás üveget dugdos fel magának az is egy perverzió.én semmin nem lepődök meg.
2012. jún. 27. 22:57
 4/19 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem meghökkentő,miből gondolod hogy az?teljesen hidegen hagy ki mit csinál magával...
2012. jún. 27. 22:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Én a méhszáj vizsgálatot rábízom az orvosra.
2012. jún. 28. 08:01
 6/19 anonim ***** válasza:

Szia! Annyira utálom, hogy így ítélkeznek a másik felett ha a méhszáj vizsgálásáról van szó...volt hogy olvastam normális válaszokat, de szinte minden honnan az okoskodás érződött...ami hülyeség. A férjed nemi szerve sem 100%-osan tiszta, vagy ha netán magadat elégíted ki, akkor is felnyúlsz...ez is hasonló, csak kb 2-3 másodpercig tart...nem lesz semmi baja a nőnek ha tudja mikor mit csinál a szervezete!

Ami azt illeti az utóbbi két hónapban nézem naponta ként naponta ( ZUHANYZÁS KÖZBEN TISZTA KÉZZEL...ha valaki belém kötne). Múlt hónapban elég változatos volt, tudtam mikor van peteérésem, elég érezhető volt hogy változik a méhszájam, de ebben a hónapban "teljesen" fix helyen volt nem éreztem szinte semmi változást, akár este, akár reggel, akár szex után néztem...semmi. Tehát ez nekem fura volt. És ne foglalkozz ki mit mond az önvizsgálatra...természetes dolog, de én pont ezért nem mondom a férjemnek...tuti nem értene velem egyet meg senkinek sem, próbálok a netről tapasztalatokat szerezni. :)

2012. jún. 28. 10:32
 7/19 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!De jó h írtál!Végre valaki aki nem néz hülyének.

És nem vagy terhes?Mert nekem akkor volt fixen fent amikor terhes voltam.

2012. jún. 28. 10:36
 8/19 anonim ***** válasza:

Hát tettem már fel kérdést ezzel kapcsolatban, és ott is a két válaszolóból kettő terhességre gondolt :)

De a legutóbbi menzeszem 6-án volt igaz csak két napos volt és még két nap pecsételés...nekem is gyanús lett, ezért csináltam tesztet mikor elmúlt, de negatív lett. De annyira eseménytelen és tünetmentes volt ez a ciklus, hogy tegnapig azt hittem hogy most kell valamikor peteérésnek lenni, mert még nem vettem észre tüneteket, de azt rájöttem, hogy rég nem a ciklus közepén vagyok, hanem pár nap és meg kell jönnie...tehát ennyire nem volt semmi változás, mint ami szokott lenni, de ha terhes lennék, pozitív lett volna a teszt is, meg tünetem konkréten ( állandó, nem megszokott) nincs. Tehát lehet csak nem volt peteérésem, de ilyenkor (egy hónapban nincs) a következőben akár bepótolhatja, és előfordulhat hogy kettő is lesz...:) majd meglátjuk.

Milyen célból vizsgálod magad? Babát szeretnétek?

2012. jún. 28. 10:56
 9/19 A kérdező kommentje:

Nekem is 6-án volt az ucsó mesim.:)Nekem már bőven elindult lefele a méhszájam, már kb ott van mint mesikor.

Igen szeretnénk kistesót azét vizsgálom magam de most már tudom h nincs baba.Nekem nem is kell teszt h tudjam mi zu.

Majd írd meg h baba van e a dologban!

2012. jún. 28. 13:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Rendben megírom. De nem sok reményt fűzök hozzá, már több mint egy éve szeretnénk babát, de olyan 9 hónapja intenzíven... :) Aranyos vagy hogy szeretnéd tudni, mi lesz. :)
2012. jún. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!