Closztibegyt kell szdenek a ciklus 2 napjatol, egeszen a ciklus 7 ik napjaig. Hasznalta mar valaki ezt a gyogyszet? Sikeres volt valakinek?
vérvételed volt előtte??????????? TSH-t néztek?????
Én 3x3 hónapot szedtem az üres petefészkeim miatt úgy, hogy nem volt semmi vizsgálat, főleg nem pajzsmirigy, csak UH. Baba nem sikerült. Két vetélés az igen.
Fél év múlva PCO-t diagnosztizáltak nálam, tele lettem cisztával. Érlelgette nekem a petéket a nagy semmire.
Az endokrinológusom mondta, hogy feleslegesen szedette velem a doki a clostit, mert pajzsmirigy túlműködés esetén marha nehéz teherbe esni, vagy nem is sikerül. Hát nem is. :( Tehát ha hamarabb kiderül a pm probléma, kezelik, lehet magától is, de a clostival is lehetett volna segíteni.
Igen!Ugyanezt a 2-t kellett alkalmaznom,és azonnal terhes lettem az első próbálkozásra.
38hkm
sok sikert! :-)
Nekem a clostitól már az első hónapban 8 tüszöm lett :)
Hétvégén tesztelek :)
én is egyből terhes lettem tőle.
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!