Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a görbéről?

Mit gondoltok erről a görbéről?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretném elkezdeni a palástfű teát, de eddig még nem mertem. Mi van, ha valaki úgy issza, hogy még nem volt ovuja?

2012. jún. 25. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál?
2012. jún. 25. 15:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Tesztet? Szerintem még csak a 27 ciklusnapomon lehetett ovum, ha volt egyátalán...
2012. jún. 25. 15:32
 3/18 anonim ***** válasza:

Azt nézegettem, hogy ha nagyon-nagyon akarjuk, akkor lehetett a 10-11. napon is ovud! mert utána felfelé ment a hőd, és tulajdonképpen ugyan nem egyenletesen, de fent maradt.

és utána meg nagyon megindult. ezért gondoltam, hogy mivel pár napja már fent van, és előtte is tulajdonképpen fent volt, akár még baba is lehet. de persze nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni.

ovu tesztet nem csináltál valamikor?

2012. jún. 25. 15:39
 4/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csináltam ovu tesztet, terhességi tesztet sem, azt hittem, hogy még csak kb. 4-5 napja volt ovum, de most már nem tudom:(
2012. jún. 25. 15:42
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 21-én volt ovulációd.
2012. jún. 25. 15:45
 6/18 anonim ***** válasza:

Végül is lehetett korábban is ovud, és még az is lehet, hogy most sem volt.

Jó lett volna, ha csinálsz ovu tesztet, így most még azt javasolnám, hogy várj 3-4 napot, hogy hogy alakul a görbéd.

Korábban vezettél már görbét? Hosszú szokott lenni a ciklusod?

2012. jún. 25. 15:57
 7/18 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt az előző, szerintem ebben a ciklusban nem volt peteérésem:(

2012. jún. 25. 16:00
 8/18 anonim ***** válasza:
a palástfű nem befolyásolja az ovudat,valaki keveri a cickafarkfűvel és úgy issza. Én pl. mikor leesett a hőm akkor megittam egy bögre cickafarkfűvet és még aznap egy bögre palástfűvet majd ahogy láttam hogy másnap felugrott már csak pálástfűvet isszom
2012. jún. 25. 16:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló! Köszönöm. Ezek szerint elkezdhetném én is inni a palástfüvet?
2012. jún. 25. 16:51
 10/18 anonim ***** válasza:
nagyon úgy néz ki, hogy még csak a 27. ciklusnapodon volt ovud
2012. jún. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!