Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokat várok, mell...

Tapasztalatokat várok, mell probléma-fáj, kinek van ilyen?

Figyelt kérdés

Mióta az eszem tudom mindig volt mell fájdalmam főleg az ovutól a minsi-ig hol jobban hol kevésbé. Főleg a bal mellemben annak is a bal felső negyedében konkrétan ott ahol a mell izmom van, ha megfeszítem és megnyomom akkor érzem a fájdalmas pontot. Többször megtapogatták már semmit nem éreztek benne, de ha megnyomom vagy egy bizonyos szögben nyomódik akkor fáj utoljára kb. másfél éve fájt ennyire, most van kb. az ovum ideje de már pár napja fáj, ha a melltartó rajtam van akkor jobban. Van ilyen valakinek? Tapasztalatokat várok!!!!

Ja és még annyi hogy 2 gyereket szoptattam rengeteg tejem volt de a bal mellemben ott ahol fájni szokott mindig nagy tejjel teli fájós csomó volt és nehezen alig jött ki a tej, októberben volt egy szülésem 24.hétre még februárban is szivárgott a tej a cicimből. Lehet ki kellett volna nyomkodnom? Benne maradhatott és attól lehet?

2012. jún. 26. 20:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!