Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lánynak nincs még nagyon melle de a többi része jó az probléma?
Én így nézek ki(mások szerint):
azt mondják,hogy szép arcom van. hosszú barna egyenes a hajam. szemüveges vagyok,azt mondják nagyon jól áll, már az ismerőseim szerint szemüveg nélkül furcsa is vagyok:) magas vagyok(173 cm) hosszú lábaim vannak, azt mondják vékonyak a lábaim, van egy kis pocim, a derekam vékony, mellem nem nagyon van.. jóba vagyok a fiúkkal, az egyik szerint az osztályban én vagyok a legszebb, és jófejek is velem. de van az osztályba egy másik lány, aki alacsony,széparcú, nagymellű,nagyseggű, dagi.. és gondolom a melle tetszik a fiúknak, de én nem tehetek róla,hogy nekem nincs :( Fiúk! (14-18) fontos,hogy egy lánynak nagy melle legyen? bár én még csak 14 éves vagyok, szóval még fog nőni azért a mellem nem?:) csak cicifixet hordok. de azt mondta az egyik fiú az osztályban(az aki szerint én vagyok a legszebb) ,hogy se sovány se dagi nem vagyok..pont jó.:)
engem különösebben nem zavar a melle de nehéz így eldönteni hogy nem látok képet :S
de nem számít ha nem túl nagy a mell 18 éves korodig még nőhet
A mell kérdés, sosem volt a legfontosabb szempont:)
Részemről a túl nagyokat már nem tudom díjazni :)
De egy képpel határozottan könnyebb lenne megmondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!