Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka, ha várni...

Mi lehet az oka, ha várni kell pár évet a próbálkozással?

Figyelt kérdés

Egy pár szűkszavú bejelentése volt. Milyen szervi bajuk lehet? Azért lenne fontos, mert

1. szeretnék jobban utánaolvasni

2. szeretném tudni, hogy mire lehet számítani (például műtétek, kezelés)

Ezekből jobban el tudom dönteni, hogy tudok-e segíteni valamiben.

Köszi.

2012. jún. 26. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a kérdést,akkor ez az ő dolguk,nem másoké.

Lehet,hogy nem "kell",csak még nem akarnak,így a legkönnyebb lerázni a kíváncsiskodókat.:)

2012. jún. 26. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
millió dolog lehet. ha nem mondták el, ne üsd bele az orrod.
2012. jún. 26. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is várni kell kb. egy évet, mert nálam hormon és inzulin eltérés van. De a "pár év" az már nem fizikai probléma, szerintem, sokkal inkább anyagi.

Amúgy az egész úgy hangzik, mint amihez kívülállónak semmi köze! Ez 2 ember személyes magánügye!

2012. jún. 26. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért érdekel ennyire? Úgyis elmondják ha úgy érzik, hagyd rá.

Segíteni nem tudsz sajnos!!! Mire minden meddőséggel kapcsolatos tanulmányt, cikket végigolvasol megőszülsz.

Lehet: női hormonális probléma, cukor, PCO, inzulinrezisztencia, elzáródott petevezeték, méhdeformáltság, egyéb szervi ok, és egyéb szervi ok a leendő apukánál is.....és még számtalan ok lehet

De mégis tudsz:

(nekem is volt problémám, tehát átérzem)

- ne beszélj erről a dologról, ne hozd elő, csak ha akarnak róla beszélni.

- ne is célozgass, mert rögtön levágják,és marha xarul tud esni..

2012. jún. 26. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen, tudom, hogy nem esik jól az érdeklődés, mert kíváncsiságnak hat (és részben biztosan az is). De épp azért itt tettem fel a kérdést, ahol csak az válaszol, akit nem sért (remélhetőleg).

Azt gondolom, hogy a környezet tud (és dolga is!) segíteni, és ezt akkor tudja leginkább megtenni, ha tudja, vagy legalább sejti mivel áll szemben. Pl. PCO-gyanú esetén nem sütni és tukmálni a süteményeket, stb. Ez csak egy példa volt, remélem érthető.

Persze attól, hogy utánanézek, nyilván nem szűnik meg a probléma varázsütésre, de biztos, hogy sokkal toleránsabb leszek.

Még egy dolog a tapintatról: fontos, persze, de a mérleg másik serpenyőjében ilyenkor mindig elidegenedés és magány van.

Azért köszönöm a válaszokat, ezek is sokat segítettek valahol.

2012. jún. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!