Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Misssed AB után mennyit kell...

Misssed AB után mennyit kell várni a próbálkozással? Mi van ha nem várok csak 2 hónapot a 3 helyett?

Figyelt kérdés
Jan 20-án műtöttek, márciusban szeretném ha megint összejönne.
2009. jan. 29. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Sajnálom.

Én 3 vetélés után annyit mondok tapasztalatból(és ezt a dokim is megerősítette),hogyha Te lelkileg helyreállsz,úgyis terhes leszel,de ne akard görcsösen,és ne ezzel foglalkozz a köv. 3 hónapban.Persze azért az is kérdés,hogy mekkora volt a baba,milyen szinten sérült a méhed.Ha nagy baba volt,9-10 hetes legalább,akkor én a kötelező 6 hetet mindenképp kivárnám,hogy tudjon regenerálódni a méhfal,és a nyálkahártya,mivel ilyenkor csúnyán sérül,feltudjon épülni,mert lehet hogy terhes maradsz,de a méhnyálkahártya gyengesége miatt megint elvetélsz.Ha kisebb volt,5-6 hetes,akkor meg a Te döntésed,ott nem akkora a rizikó,de ezt a dokid pontosan kell hogy tudja.

Csak egy példa:Barátnőm a második babájával ugyanúgy elsőre terhes lett,mint az elsővel.A 8 hetes UH-n még látták a babát,a 13 hetesen már nem,tehát missed AB.Azóta próbálkoznak,nem várták meg a 6 hetet sem,és semmi,mert még mindig gyászol lélekben,és ez fél éve volt.

Sok sikert.

2009. jan. 29. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:
A kislánynknál (2 éves) is azonnal terhes lettem, semmi gond nem volt. Most is azonnal elsőre, de 12 hetesen leállt a szívhang. Azért szeretném a márciust mert a kislányunk is az esküvő napján márc.11-én fogant. Szép lenne, ha most is márciusban foganna. Képes vagyok rá lelkileg.Jól vagyok!
2009. jan. 29. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor hajrá,bár nem elkeseríteni akarlak,de nekem az a tapasztalatom,hogy ennyire sztem nem lehet kiszámolni,és elég csekély rá az esély,mivel friss a műtéted,de mindenképp szorítok,és azért áprilisban ne feledkezz meg rólam/unk,és írj,sikerült-e!Ez nekem/ünk is nagy segítség lenne!:))

2009. jan. 29. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem akarlak elkeseríteni, de én megvárnám azt a 3hónapot, hat hetet, nekem "azonnal" összejött a picike, 4.hónapban, már vigyorogtam, hogy terhes vagyok.

A védőnőm javasolta, hogy pihenjek sokat, aminek a munkám miatt nem tudtam eleget tenni, de szerencsére semmi baj, most 18hetes a prücsök. Azzal nyugtatott, hogy fiatal szervezet hamar regenerálódik, de akkor is kerek perec megmondta elmehet a picikém, jó nem pont ezekkel a szavakkal, és belegondolva, igaza van/volt, hogy kell idő a méhünknek a regenerálódásra...

Kívánom, hogy valami hasonlót írhass majd:)

Sok sikert:)

2009. jan. 29. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
holnap megyek a nőgyógyászhoz (barátunk) megkérdezem. Remélem azt mondja hajrá.. Köszi a válaszokat!
2009. jan. 29. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami Veled történt, de szerintem is 1-2 mensit várj meg.

Azért majd írd le mit mondott a doki.

Én szurkolok!

2009. jan. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!