Misssed AB után mennyit kell várni a próbálkozással? Mi van ha nem várok csak 2 hónapot a 3 helyett?
Szia.
Sajnálom.
Én 3 vetélés után annyit mondok tapasztalatból(és ezt a dokim is megerősítette),hogyha Te lelkileg helyreállsz,úgyis terhes leszel,de ne akard görcsösen,és ne ezzel foglalkozz a köv. 3 hónapban.Persze azért az is kérdés,hogy mekkora volt a baba,milyen szinten sérült a méhed.Ha nagy baba volt,9-10 hetes legalább,akkor én a kötelező 6 hetet mindenképp kivárnám,hogy tudjon regenerálódni a méhfal,és a nyálkahártya,mivel ilyenkor csúnyán sérül,feltudjon épülni,mert lehet hogy terhes maradsz,de a méhnyálkahártya gyengesége miatt megint elvetélsz.Ha kisebb volt,5-6 hetes,akkor meg a Te döntésed,ott nem akkora a rizikó,de ezt a dokid pontosan kell hogy tudja.
Csak egy példa:Barátnőm a második babájával ugyanúgy elsőre terhes lett,mint az elsővel.A 8 hetes UH-n még látták a babát,a 13 hetesen már nem,tehát missed AB.Azóta próbálkoznak,nem várták meg a 6 hetet sem,és semmi,mert még mindig gyászol lélekben,és ez fél éve volt.
Sok sikert.
Első vagyok.
Akkor hajrá,bár nem elkeseríteni akarlak,de nekem az a tapasztalatom,hogy ennyire sztem nem lehet kiszámolni,és elég csekély rá az esély,mivel friss a műtéted,de mindenképp szorítok,és azért áprilisban ne feledkezz meg rólam/unk,és írj,sikerült-e!Ez nekem/ünk is nagy segítség lenne!:))
Szia,
Nem akarlak elkeseríteni, de én megvárnám azt a 3hónapot, hat hetet, nekem "azonnal" összejött a picike, 4.hónapban, már vigyorogtam, hogy terhes vagyok.
A védőnőm javasolta, hogy pihenjek sokat, aminek a munkám miatt nem tudtam eleget tenni, de szerencsére semmi baj, most 18hetes a prücsök. Azzal nyugtatott, hogy fiatal szervezet hamar regenerálódik, de akkor is kerek perec megmondta elmehet a picikém, jó nem pont ezekkel a szavakkal, és belegondolva, igaza van/volt, hogy kell idő a méhünknek a regenerálódásra...
Kívánom, hogy valami hasonlót írhass majd:)
Sok sikert:)
Sajnálom ami Veled történt, de szerintem is 1-2 mensit várj meg.
Azért majd írd le mit mondott a doki.
Én szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!