Csalnak a tesztek?
Figyelt kérdés
2 halvány medi labi teszt után 3 másfajta teszt negatív lehet terhesség? 8napja késik2012. jún. 26. 14:59
11/15 A kérdező kommentje:
2012. jún. 26. 21:37
12/15 anonim válasza:
Hát a belinkelt kép az pozitív. Ha tiéd is ilyen, akkor van még esély rá! :)
13/15 A kérdező kommentje:
holnap vár a dokim...de ma reggel csináltam tesztet de sajnos negatív lett....pedig 2 hétig barnáztam is(nemvárt napján 1 héttel már)és 2 hétig tartott.tegnap este fájt a derekam meg szurkált a hasam középpen hol meg a bal oldalon....
kicsit szomorú vagyok:( de közben meg érzem h ne adjam fel...mintha valami azt sugallaná hogy lehet hogy az vagyok.Hogy nem tudom elhinni h 2 pozi után legalább 5 negatív...
2012. jún. 27. 08:19
14/15 anonim válasza:
tuti nem vgy terhes!!mondom hogy a med láb teszt egy kaki annak nem lehet hinni ha halvány!!!
15/15 anonim válasza:
Nekem a medi labbal volt elsőnek halvány pozi, majd másik fajtával is. Én most vagyok a 6. hétben és a biztonság kedvéért megnéztem, hogy erősödött-e a csík és igen terhes vagyok.
Nem állítom, hogy mindenkinek beválik a medi lab. Szerintem menj orvoshoz és tényleg minden ki fog derülni. Én azért drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!