Csalnak a tesztek?
Igen csalnak a tesztek, nem mindegy hogy milyen erősségűek.
Ne aggódj már van 2 halvány pozid,úgyhogy nagy eséllyel indulsz neki a terhességnek!:)
igen de a pozi az tegnap volt mind a 2
ma reggeli medi labi negatív lett sajnos...:(
Mindegyik reggeli vizeletből volt?
Próbálj ki többfajta tesztet, vagy várj még 1-2 napot az újrapróbálkozásig.:(
Én is medi labbal teszteltem és halvány pozit! Várj egy pár napot és első vizeletből csinálj egy másik tesztet! A halvány pozi is pozitív! Én is így vagyok terhes.
Szurkolok! :)
10-es érzékenységű tesztet vegyél mindenképp, és ne medi lab-ot. Ha 8 napja késik, szerintem már ki kell mutatnia. Megy a drukk!!!
21/l
sziasztok!nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat meg a drukkot is:)
ma reggel amazonnal teszteltem 10-es érzékenységű de sajnos negatív lett:(
most teszteltem a lilivel...de az is negatív lett..csak fénynél látszódik egy fehér csik de gondolom annak a csíknak kellene beszineződnie ha terhesség van...derkam fáj..meg barnáztam 2hétig a peteérésem után 1héttel és tegnap mult el a barnázás...sajnos tünetem sincs így szerintem mostmár lemondok a tesztek vádárlásárol egy darabig....
mert csak fáj ha negatívat mutatna...bár csüt megyek orvoshoz...
bár már nem barnázom és sajnos vasárnap ota nem muatott egyiksem pozit...:( amugy multhét szerdára vártam volna...bár sose volt rendszeres..meg 1 hónapja hagytam abba nuvaringot...csak reménykedtem...írjatok ti is hogy te hogy álltok a terhességgel!!!
bocsi nem nyitja meg így elküldöm a linket..igaz hogy ez másé de azén egyik medi labis tesztem ugyanannyira látszódik mint itt a legalsó teszten ami látható( a második tesztem halványabb)
köszii mindenkinek előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!