Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok marcius vegi utolso...

Csajok marcius vegi utolso mensivel? Pozi tesztek, esetleg dokinal volt mar vki?

Figyelt kérdés
en 23.an menstrualtam utoljara es jovo kedden megyek dokihoz, nem akarok parazni a szivhang miatt mint anno a kislanyomnal. Az mar a 8. Het lesz. Nalatok mi a helyzet? Tunetek? Aai engeem illet cicifeszules enyhe hanyinger es neha szedules.
2012. máj. 7. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem március 26-án volt meg utoljára. 22-ére van időpontom a dokihoz. Tüneteim nem nagyon vannak , időnként nagyon enyhe hányinger , de más semmi.
2012. máj. 7. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Március 18-án menstruáltam utoljára, de a peteérésem nem a középidős 15. napon volt, hanem a 23-on. (áprlis 10-én) 7 hetes lennék a mensim szerint, de még csak 6 vagyok, mert annyival a baba is fiatalabb :))

Szerdán reggel megyek nőgyógyászhoz, akkor leszek elvileg 6 hetes és 1-2 napos. Remélem, hogy lesz már szívhang, nagyon szeretném látni, hallani! :) De a doki addigra rendelt be, mert a mensim szerint már 7 hetes vagyok ugye.

Nekem a cicim nagyon megnőtt, a mellbimbóm megváltozott, és igencsak fájdogál az egész mellem, már hason aludni sem nagyon tudok. Ma kezdődött a hányinger, émelygés, nem nagyon tudtam eddig enni, most kezdek picit jobban lenni :) Pozi tesztem már 2 hete van, ma pedig csináltam kiváncsiságból egyet, és 1 mp alatt olyan erős lett a csík, hogy majd' leugrott. Sokkal-sokkal erősebb, mint a kontroll csík :))

2012. máj. 7. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ápr 6-án volt meg utoljára, és csak május 31-én megyek orvoshoz, addigra én is 8 hetes leszek. Szerinted menjek el hamarabb? Első terhességem...
2012. máj. 9. 06:08
 4/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! Sztem nem kell menned, ha nincs panaszod. Termeszetesen barmi szerinted furcsat vagy kellemetlent erzel jobb elmenni a dokihoz.
2012. máj. 10. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

2. válaszoló vagyok :)

Tegnap reggel voltam dokinál, 3mm a babám, és volt már szívverése! :))

5 hetes 6 napos terhességet állapítottak meg! :)

Ma vagyok 6 hetes :)

Azt mondta a doki, hogy minden rendben, legközelebb már csak a 12. heti UH-ra kell mennem a terhesgondozóba :)

Tünetek: reggeli hányinger, egész napos émelygés, kajaundor, de mellette borzasztó éhség :D

meg a cicim fáj még mindig :)

Ki, hogy van?:)) Kedves Kérdező?

A.

2012. máj. 10. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:
gratulalok! En kedden megyek remelem hasonlo jokat hallok. A tuneteim pontosan megegyeznek a tieiddel:)
2012. máj. 10. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én egy kicsit el vagyok keseredve. Én vagyok, akinek április 6-án volt meg utoljára. Voltam hétfőn UH-n és még csak petezsákot látott, akkor elvileg 5+3 hetes voltam a mensi szerint. Holnap megyek megint, remélem holnap már valamit látunk...vagy lehet, hogy csak béna volt a doki, és nem látta, mert azt mondta, mintha lenne ott vmi, de nem biztos benne:(
2012. máj. 17. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
anno a kislanyommal 5+4 hetesen nem lattak szivhangot, ha jol emlekszem annyi volt irva h ep szikholyag meg rendesnel puhabb uterus/meh. Az egy lerobbant sztk-s uh gep volt,de egy hetre ra mar az is latta. Lehet utolso, hogy csak egy vacak geppel neztek vagy egy tapasztalatlan doki volt. En jelenleg 7+6 hetes vagyok a mensi szerint, az uh szerint egy hettel kisebb. Majd meglatjuk hogy minek lesz igaza. Ezen sztem ne keseredj el, lehet hogy kesobb volt az ovud es csak ennyi tortent.
2012. máj. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!