Csajok marcius vegi utolso mensivel? Pozi tesztek, esetleg dokinal volt mar vki?
Szia!
Március 18-án menstruáltam utoljára, de a peteérésem nem a középidős 15. napon volt, hanem a 23-on. (áprlis 10-én) 7 hetes lennék a mensim szerint, de még csak 6 vagyok, mert annyival a baba is fiatalabb :))
Szerdán reggel megyek nőgyógyászhoz, akkor leszek elvileg 6 hetes és 1-2 napos. Remélem, hogy lesz már szívhang, nagyon szeretném látni, hallani! :) De a doki addigra rendelt be, mert a mensim szerint már 7 hetes vagyok ugye.
Nekem a cicim nagyon megnőtt, a mellbimbóm megváltozott, és igencsak fájdogál az egész mellem, már hason aludni sem nagyon tudok. Ma kezdődött a hányinger, émelygés, nem nagyon tudtam eddig enni, most kezdek picit jobban lenni :) Pozi tesztem már 2 hete van, ma pedig csináltam kiváncsiságból egyet, és 1 mp alatt olyan erős lett a csík, hogy majd' leugrott. Sokkal-sokkal erősebb, mint a kontroll csík :))
Sziasztok!
2. válaszoló vagyok :)
Tegnap reggel voltam dokinál, 3mm a babám, és volt már szívverése! :))
5 hetes 6 napos terhességet állapítottak meg! :)
Ma vagyok 6 hetes :)
Azt mondta a doki, hogy minden rendben, legközelebb már csak a 12. heti UH-ra kell mennem a terhesgondozóba :)
Tünetek: reggeli hányinger, egész napos émelygés, kajaundor, de mellette borzasztó éhség :D
meg a cicim fáj még mindig :)
Ki, hogy van?:)) Kedves Kérdező?
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!