Mikor jöhet a baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tanácsokra lenne szükségem. 27F vok, 7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, aki fél éve a feleségem. Fix munkahelyünk van, nem a legjobb fizetéssel, de viszonylag jól élünk. A barátnőm már nagyon szeretne kisbabát, nagyon oda van értük. Kb 10 hónapja hagyta abba a tablettát, azóta próbálkozunk. Én is örülnék nagyon egy babának, de a feleségem mára már annyira görcsösen erőlteti ezt a dolgot, hogy kényszernek érzem. Néha úgy érzem belebetegedett, hogy eddig nem jött össze. Elment orvoshoz is, pedig szerintem még korai volt, ha évekig nem jönne össze, akkor ok. Kapott peteérés serkentő tablettát, de előző hónapban azt mondta a doki, hogy van peteérés. Akkor ez minek kell?

Felvetettem, hogy szüneteltessük a babatémát, "éljünk" kicsit még, hogy lehiggadjon egy kicsit de hallani sem akar róla.

Mit tegyek?

2012. jún. 24. 16:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, igyekszem mindent megpróbálni. Sok sikert nektek is!
2012. jún. 25. 18:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen!
2012. jún. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!