Megjött, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Majus elejen pettingeltunk a baratommal elelvezett utana megtoroltuk zsepivel a kezunket
20 percre ra izgatott a kezevel de a huvelybe nemnyult fel mert szuz vagyok azutan a szajaval is izgatott
Azota 2x megjott idore csak annyi helyen olvasom h megjott nekik es megis terhesek..
Nos szerintetek teljesen kizart?
2012. jún. 22. 23:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem lehetsz terhes, csak nem most és nem ettől. :D
4/9 anonim válasza:
szerintem, vegyél egy tesztet! sőt vegyél minden hónapban...vagy költsd valami sokkal hasznosabbra a pénzt és vegyél könyvtárjegyet és olvass bele néhány 8. osztályos biológia tankönyvet...
ja és igen a szájától meg a kezétől terhes leszel!
5/9 anonim válasza:
Ha azóta már 2x megjött, tehát legalább 2 hónap eltelt akkor érezhető jelei lennének a terhességnek. Amúgy elég valószínűtlen, hogy az vagy, nyugi :)
6/9 anonim válasza:
Viccelsz? szűz is vagy, a nyelvével és a kezével nyúlt csak hozzád. Kétszer meg is jött. Mitől is lennél terhes???
8/9 anonim válasza:
Igen teljesen kizárt,hogy terhes legyél,mert orális szextől még senki nem lett az...Az is tény,hogy nagyon sok helyen lehet olvasni,hogy megjött a mensi de még is terhes volt az illető,ez előfordulhat,de akkor ha él szexuális életet vagy nem védekezik vagy védekezik de nem 100 százalékos a módszer,stb....de nyugodj meg,Te nem vagy babás.Viszont legyetek későbbiekben kicsit körültekintőbbek a pároddal,mert egy nem tervezett kisbaba sok ember sorsát megpecsételheti,a babáét is,pedig ő végképp nem tehet semmiről...
9/9 Novák Brigitta válasza:
Hány éves vagy?
Ennyire nem tudsz dolgokat?? 10éves gyerek jobban tud,dolgokat a szexről!
Legalább ne írnál ilyen hülyeséget ide!
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!