Van itt olyan akinek a nem várt napján megjött, mégis terhes volt? Ez lehetséges?
Igen.
Van ilyen . Több oka is lehet. Viszonylag ritka.
Velem két éve történt az alábbi:
júliusban együtt voltunk a párommal, óvszerrel védekeztünk, majd őt a hónap végén megműtötték, emiatt nem tudtunk együtt lenni kb. októberig. Augusztusban rendesen meg is jött a menzeszem, majd szeptemberben a két ciklus között elkezdtem vérezni. Kétségbe estem, hogy ez mi, mitől lehet, elmentem nőgyógyászhoz. Csinált ultrahangot, és ott tudtam meg, hogy elvetéltem. Le voltam döbbenve. Nem is akartam elhinni. Tesztet is csináltatott az orvos, volt még hcg a szervezetemben. Fogalmam sem volt róla, hogy terhes vagyok, semmi tünetem sem volt, és a menstruációm is megjött.
Azt már nem is említem, hogy milyen féltékenységi jelenetet rendezett a párom, mert szerinte ő nem lehetett az apja, lévén hogy nem voltunk együtt kb. 2 hónapig... Nagyon durva volt.
Most ismét próbálkozunk (már direkt) összehozni a babát, remélem most sikerülni fog.
Kedves 2! :)
Hát elég érdekes a történeted. Nem is gondoltam h. ilyen is lehet.
Nagyon drukkolok akkor hogy most összejöjjön a pici. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!