Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ha megjött a menstruációm...

Ugye ha megjött a menstruációm akkor már 100%, hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Sajnos kiszakadt az óvszer, és nem kaptunk észbe időben. Pont ovuláció előtti napon történt(2hete).

De szerencsére tegnap megjött a menstruációm. Akkor ugye tuti nem vagyok terhes?

Unokatesóm azt mondta, van még esély, hogy az vagyok, csináljak tesztet.

2012. jún. 8. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából nincs esély. Elvileg lehetséges, hogy van, aki menstruál terhesen is, de annak elég kicsi az esélye. De hogy megnyugodj, csinálj 1 tesztet 1 hét múlva.
2012. jún. 8. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy nincs esély. Van esély, de tény, hogy kicsi.

Én csinálnék tesztet, csak hogy megnyugodjak.

2012. jún. 8. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont ugyanezt írtam...
2012. jún. 8. 18:08
 4/5 anonim válasza:
Tesztelj,nekünk is volt ilyen régebben,én tesztelni se mertem,féltem mit ad majd ki,de szerencsére normálisan megjön azóta,és erős a vérzésem.(28 naponként..) Nem jó a véletlenre hagyni ahogy én csináltam! mindenféleképpen teszt! :) 19/L
2012. jún. 9. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kiszakad az óvszer, menj orvoshoz, és kérj esemény utáni tablettát.Azt együttlét után 72 órával is beveheted.Ez nem hablaty, vedd komolyan!Mi másfél évig próbálkoztunk a babával, s amikor teherbe estem,nekem az első hónapban ugyanúgy megjött mint máskor, és a nővérem is így lett terhes.Nem ijesztgetni akarlak, csak nem éri meg lavírozni.
2012. jún. 24. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!