Lehetséges hogy ma van peteérésem? Az LH teszt pozitív de a görbém elég fura szerintem.
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:58
11/16 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom! Addig megesz az ideg! Tavaly is olyan váratlanul ért hogy azt mondta a doki azonnal be kell mennem a kórházba mert ha ez terhesség akkor el is vérezhetek. Gondolhatod hogy paráztam. De most a terhesség kizárva úgyhogy majd meglátjuk mit mond.
2012. jún. 21. 17:50
12/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megígértem hogy írok ha voltam dokinál. Gombás fertőzést állapított meg amire kaptam gyógyszert(a párom is). Elküldött hormonvizsgálatra is.
2012. jún. 26. 18:20
13/16 anonim válasza:
Nekem a pecsételő vérzés és az ilyen görbe lett gyanus! Az endokrinológusnál derült ki, hogy kevés (többek közt) a progeszteronom, erre utal a középidős pecsételés is!!!!
14/16 anonim válasza:
Én is a hormonjaidra gondoltam :( mert ezt nem normális, hogy ennyi ideig pecsételsz. A továbbiakban is írhatsz :) hogy mi a hormonvizsgálat eredménye, milyen gyógyszert kapsz. mindent :D Gyógyulást nektek!!!
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. jún. 26. 20:03
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megjött a hormonvizsgálat eredménye. A Prolactinom 1282mU/l lett a határérték meg 25-629 ig van meghatározva. Ez nagyon magas. Dokihoz majd a havim után megyek valamikor. Remélem gyógyszerrel rendbe tudják hozni. Azt olvastam hogy magas prolaktinszintnél nincs peteérés, úgyhogy ezek szerint hiába LH teszteltem?
2012. júl. 5. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!