Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13. Dpon pozitív lh teszt...

13. Dpon pozitív lh teszt utalhat babára?

Figyelt kérdés
Nem csináltam minden nap, csak tegnapelött meg ma. A tegnapelőtti Halványka a mai meg teljesen pozi.Hcgt még nem merek csinálni. Hő m 36, 9

2012. jún. 21. 06:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem biztató,pláne hogy erősödött is és szerintem a hőd is jó.
2012. jún. 21. 06:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak úgy félek, mert mi van ha nem.sok helyen olvastam hogy sokunknak volt erősödő lh tesztje, és mégsem volt babás. Holnapra nem várom.
2012. jún. 21. 06:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Na pont ezért fölösleges tesztelgetni ovutesztel... Volt akinek bejött, volt akinek nem. A hőd is még simán leeshet. Holnap tesztelj és mindent megtudsz!
2012. jún. 21. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:

A saját példámon okulva mondom azt, hogy az lh teszt nem terhességi teszt és még jóstesztelésre is vagy bejön vagy nem :-(

Nekem akkor is erős pozit mutatott az lh teszt a nevárt körüli napokban, amikor babás voltam, meg olyankor is, amikor nem.

Holnap reggeli pisiből már látszani fog terhességi teszttel is, ha baba van (persze, ha tényleg tudod, mikor volt ovud)

2012. jún. 21. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
ha holnapra várod akkor már a hcg teszt ma is kimutatja. csinálj egyet most gyorsan és megtudod mi újság...én nem bírnám ki. nem is bírtam. 2x szültem :)
2012. jún. 21. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Csináltam délutáni pisiből negatív.:(((
2012. jún. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!