Lehetséges hogy ma van peteérésem? Az LH teszt pozitív de a görbém elég fura szerintem.
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:58
2/16 anonim válasza:
nem csak a görbéd fura, hanem ez a pecsételő vérzés is, meg a korán mutatkozó jelek a peteérésre. meg amennyi létszik az előző görbéből. bízzunk benne, hogy igen, holnap lesz az ovud. mert ugye ma pozitív, akkor az azt követő első negatív napon lesz au ovud.
3/16 anonim válasza:
hú, ez tényleg gázos görbe :( De akkor hagyatkozzunk a tesztre. Ha ma pozitív, akkor holnap este legyetek együtt, az a tuti.
4/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy már láttátok a görbém,de ez a múlt havi: [link] Fél évet kihagytunk a "babaprojektből" más gondok miatt, és most szeretnénk megint belekezdeni.Előtte kb 1 évig próbálkoztunk sikertelenül. Most megint elkezdenénk de ilyen görbével meg tünetekkel, hát nem tudom mennyi esélye van, hogy sikerül. Kedden megyek dokihoz.
2012. jún. 21. 15:22
5/16 A kérdező kommentje:
Előző hónapban is 3* lett + az LH teszt. De ezek a görcsök meg hányinger,derékfájás. Mindig olyan kevés a vérzésem is.
2012. jún. 21. 15:25
6/16 anonim válasza:
Biztos pozitív az ovu teszted?
Orvosnál voltál már?
7/16 anonim válasza:
a 8. ciklusnaptól ugyanilyen a görbém mint neked,igaz én nem használok LH tesztet és én ma a 16. napon vagyok.Tegnapelőtt volt tojásf. nyákom és már 2 napja görcsölgetek. A görbéd szerint nincs ovud,ahogy én láttom.A múlthavi görbédhez hasonlóan nekem is volt ilyen görbém sőt még csúnyább.Elkeztem ebbe a hónapba teát inni,úgy látszik rajtam kicsit segített :) mert már nem megy állandón 36.0 alá hanem felette marad és már nem ugra-bugrál olyan nagyokat.
8/16 A kérdező kommentje:
Tuti hogy +. Nem először csinálom. De itt a kép: [link]
2012. jún. 21. 16:32
9/16 A kérdező kommentje:
Az a baj nekem nem tojásfehérjés a nyákom, hanem sűrű ragacsos és ilyen opálos színe van. Tavaly is ilyen volt egyik hónapban középidőben, meg a havim is alig kétnapos volt. Azt hitték hogy méhnyaki terhességem van(ugyanezek a tünetek voltak)de nem ,hanem egy nyálkahártyadarab akadt el a méhnyakba. 5 nap után ürült ki. Nem is tudtam hogy ilyen létezik. Akkor azt mondta a doki hogy endometriózis is lehet belőle ha ennyire vándorol a nyálkahártya. Pedig most is középidőben vagyok és hát ezzel a nyákkal vajmi kevés esélyem van a teherbeesésre.
2012. jún. 21. 16:38
10/16 anonim válasza:
húúú... nincs baj a hormonjaiddal? nagyon hosszú ideig van pecsételős vérzésed :( de persze nem vagyok orvos, sajnos nem tudok segíteni. Írj mindenképp, hogy mi volt a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!