A méhen kívüli terhességnél mik a legkorábbi gyanús jelek?
Mire kell figyelni, ami nem normális? Rettegek a méhen kívüli terhességtől. Fáj mondjuk a petevezeték, ha véletlenül ott ágyazódna be az embrió?
Mik a legkorábbi jelek? Meddig lehet húzni baj nélkül? Hány hétig tud ott maradni az embrió anélkül, hogy szétrobbanna a petevezeték?
pénteken teszteltem pozit még 12 nap a maival együtt s megyek dokihoz kitartást és nagy drukk hogy baba legyen
teszt után várj 1-2 hetet mert a megvastagodott méhnyálkahártyán kivül sokat nem fog látni
utána peteszák majd a baba
Nekem is volt. Nemvárt után 1-2 nappal elkezdtem barnázgatni, de nagyon minimálisat. Először még csak pisilés után láttam a papiron, majd látszódott már a bugyimon is, és napról napra csak erősödött. Görcseim, fájdalmaim egyáltalán nem voltak, néha talán egy kicsi hasszurka, de semmiség. A melleim fájtak, és pozi tesztem is volt 3.
Egy héttel a nemvárt után mentem el dokihoz, aki nem látott babát, de a méhem mégis nagyobb és puhább volt. Azt mondta, 1 hét múlva menjek vissza. Kb. 5 nappal később egyszercsak nagyon begörcsöltem, mintha meeg akarna jönni, és kijött egy véres szövetdarab. Rohantam a szülészeti ambulanciára, ahol bent tartottak méhen kívüli gyanújával, mert babát továbbra se láttak. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!