Tudat alatt Ti megéreztétek amikor baj történt veletek korai terhességnél?
Tavaly missed ab-m volt, akkor én megéreztem, amikor elmúltak a tüneteim. Akkor már 13 napja nem élt a drága.
Veletek hogy volt?
Nagyon sajnálom ami veled történt :((
Az az igazság, hogy most ismét terhes 7 hetes, vagyok, de megint elmúltak a tüneteim, pedig nem görcsölök rá, nem is lenne időm erre. Nekem is van már egy fiam, aki kitölti az időmet, és most inkább rá koncentrálok :))))))
Nagyon szorítok Nektek, hogy mihamarabb összejöjjön a kistesó!! A gyerekeknek ez a legnagyobb ajándék amit csak adhatunk, bár nem most fogják értékelni :)
Szerdán voltam dokinál, aki megígérte hogy ad beutalót korai ultrahangra, kér időpontot nekem. Aztán csak nem kért, pedig mondtam már neki mindent. Az a baj, hogy külföldön vagyok, és itt csak 12. heti ultrahangot csinálnak. De nem hagyom annyiban, és ha kell a napokban bejelentkezek egy magánorvoshoz!! Mindenképpen írok.
Amúgy kb 1 hete már semmilyen terhestünetem nincs:((( De én azért reménykedek!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!