Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra vagyok kíváncs...

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi fiú-lány tervezésével kapcsolatban. Vajon pé előtt tényleg lány, közelében fiú fogan?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 11:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%

12:13-as, nincs igazad. Ennek tudományos alapja van. Természetes, hogy a spermán múlik, de az x kromoszóma éppen hogy a lassabb és nem a gyorsabb mint ahogy leírtad. Tehát a lány a lassabb, de tovább elélnek, akár több napig is. Az y kromoszómájú sperma gyorsabb, ezért van nagyobb esély fiúra ha már kiszabadult a petesejt és a petevezetőben van. Viszont a fiúk rövid életűek, így ők hamarabb elpusztulnak. EZT nem lehet elégszer leírni. Természetesen mikor a petesejt ki van szabadulva, az is lehet, hogy lány ér oda hamarabb, de nagyobb az esély a fiúra. Ugyanez érvényes fordítva is, ha több nappal előtte történik az aktus, akár fiú is elélhet a petevezetőben addig és megtermékenyítheti ő is a petesejtet, de nagyobb az esély a lányra, mivel ők többen vannak jelen.

Az utánad lévő voltam.

2009. aug. 22. 12:25
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
klejzer dokihoz szoktak játni akik kislányt vagy kisfiút szeretnének.. én viszont azt mondom , hogy a mai világban annak örüljünk ha magától sikerül
2009. aug. 22. 12:44
 23/32 anonim ***** válasza:
60%
Nekünk a kinai bevállt, két kislányt mutatott az is lett. Most ismét kislányt mutat, de remélem téved mert nagyon szeretnék kisfiút. Azt hogy pé-kor kell együtt lenni, azért nem lehet olyan hülyeség, mert ezt a Czeizel mondta. Nem mondom, hogy annak most mindig úgy kell lennie, de valami biztos lehet benne, gondolom egy genetikus nem a hasára csapva mondta ezt. Mi most akkor voltunk együtt és lúgos öblitést is megpróbáltuk. Nem tudom sikerült-e, mert igaz, hogy az egészségnél nincs fontosabb, de nagyon nem szeretem mikor sokan mondják, hogy nekik mindegy, hogy mi lesz 2 egyforma nemű után. Nem hiszem el, hogy nem vágyna valaki 2 fiú után egy kiscopfosra, vagy 2 lány után egy kisfütyisre. Ha a szive mélyén is de biztosan igy van, mégha mást is mond. És nem tudom, hogy eleve mi rossz van abban ha valaki ezt ki is mondja. Én ráadásul el is veszitettem egy kisfiút, talán azért is vágyom rá annyira, de ez még nem bűn. Bűn az amikor lemondanak róla. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
2009. aug. 22. 12:51
 24/32 anonim ***** válasza:
60%
Mi mmindkétsszer pé napján voltunk együtt és két lányunk van!!!!
2009. aug. 22. 13:26
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nekem a kínai és a Jónás szerint is fiúnak kellett volna jönnie, de kislány lett. Nem tudományosan készült, csak véletlenül abban a hónapban pont előtte és utána se tudtunk együtt lenni, ezért tudom.

2009. aug. 22. 13:54
 26/32 A kérdező kommentje:
Persze, eszembe se jut bárki bírálni, aki mindent megtesz, hogy fia vagy lánya legyen. Abszolút megértem, csak én nem csinálom. (...még :))
2009. aug. 22. 14:17
 27/32 A kérdező kommentje:
Másodszor se jött be a papírforma, most meg fiú lett, pedig ovu előtt voltunk együtt:)
2012. febr. 2. 14:43
 28/32 anonim ***** válasza:

Szia!

3 fiam van.

Az elsőnél nem tudom mikor voltunk együtt, a másik kettőnél pont középidőben voltunk együtt...fiúk is lettek.

Bár hallottam olyat, hogy a sas nem tud verebet csinálni :D

2012. febr. 2. 15:43
 29/32 anonim válasza:

Jó, hogy ennyi idő után írtál a "végkimenetelről" :)

Gratulálok a kisfiadhoz!

2012. febr. 2. 17:02
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2012. febr. 3. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!