Tapasztalatokra vagyok kíváncsi fiú-lány tervezésével kapcsolatban. Vajon pé előtt tényleg lány, közelében fiú fogan?
12:13-as, nincs igazad. Ennek tudományos alapja van. Természetes, hogy a spermán múlik, de az x kromoszóma éppen hogy a lassabb és nem a gyorsabb mint ahogy leírtad. Tehát a lány a lassabb, de tovább elélnek, akár több napig is. Az y kromoszómájú sperma gyorsabb, ezért van nagyobb esély fiúra ha már kiszabadult a petesejt és a petevezetőben van. Viszont a fiúk rövid életűek, így ők hamarabb elpusztulnak. EZT nem lehet elégszer leírni. Természetesen mikor a petesejt ki van szabadulva, az is lehet, hogy lány ér oda hamarabb, de nagyobb az esély a fiúra. Ugyanez érvényes fordítva is, ha több nappal előtte történik az aktus, akár fiú is elélhet a petevezetőben addig és megtermékenyítheti ő is a petesejtet, de nagyobb az esély a lányra, mivel ők többen vannak jelen.
Az utánad lévő voltam.
Köszönöm.
Nekem a kínai és a Jónás szerint is fiúnak kellett volna jönnie, de kislány lett. Nem tudományosan készült, csak véletlenül abban a hónapban pont előtte és utána se tudtunk együtt lenni, ezért tudom.
Szia!
3 fiam van.
Az elsőnél nem tudom mikor voltunk együtt, a másik kettőnél pont középidőben voltunk együtt...fiúk is lettek.
Bár hallottam olyat, hogy a sas nem tud verebet csinálni :D
Jó, hogy ennyi idő után írtál a "végkimenetelről" :)
Gratulálok a kisfiadhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!