Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalatokra vagyok kíváncs...

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi fiú-lány tervezésével kapcsolatban. Vajon pé előtt tényleg lány, közelében fiú fogan?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 11:32
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, és a Jónás engem is átvert. Gratu a lányzóhoz!
2009. júl. 6. 13:23
 12/32 anonim ***** válasza:
60%

A barátnőm mindent megtett, hogy kislánya legyen, ő is figyelembe vette ezt az elméletet, sőt, még öblögetett is, a jónás naptár is lányt jósolt nekik. Már két uh szerint fiú babája van.

Szerintem nem szabad ezt ennyire komolyan venni, a természetet én nem befolyásolnám ebből a szempontból.

Ő már bánja az egészet, mert így hat hónap próbálkozás után esett teherbe, lehet, hogy ha nem öblögetett volna, illetve nem leste volna a napokat, hogy mikor lehet együtt lenni, hanem kihasználtak volna minden peteérés körüli napot, akkor hamarabb megfogant volna a baba. Ráadásul így iszonyatosan nagyon csalódott, mert annyira görcsösen reménykedett, bízott a lányban, hogy megdöbbent a fiú hallatán, még bőgött is amiatt, hogy fia lesz, azóta meg lelkiismeret-furdalása van a babájával szemben.

Azt mondja, hogy még egyszer nem csinálná így.

2009. aug. 22. 08:58
 13/32 A kérdező kommentje:
Jaj, ne érts félre, odáig sose mennék el, nem öblögetnék, vagy ilyesmi. Kis statisztikára voltam kíváncsi, a lányom az előtte való napon fogant, és gondoltam , működhet. Vagy véletlen lenne?
2009. aug. 22. 09:07
 14/32 anonim ***** válasza:

Nem, én nem vádoltalak, vagy gondoltam azt, hogy túlzásba viszed a "lány akarást", én csak leírtam a barátnőm példáját, amiből az tűnik ki, hogy ha ez az elmélet tuti biztosan és kizárólagosan igaz lenne, akkor neki most lány babát kellene várnia. De ugye nem így történt.

Biztosan van valamennyi alapja, nem hiszem, hogy csak hasraütés szerűen találták ki ezt az elméletet, összefüggést, csak ez nem olyan fix dolog szerintem, ami minden esetben így van, vagy amire alapozni lehet. Nem mondom, hogy csak a véletlentől függ, de erre mérget nem szabad venni. :-)

2009. aug. 22. 09:11
 15/32 anonim ***** válasza:
62%
Szia!Pékor voltunk ám együtt:lányunk lett.
2009. aug. 22. 09:12
 16/32 anonim ***** válasza:
62%
Szia! a mi babánk a mensi után 11 nappal fogant. 31 napos (volt) a ciklusom, tehát pé előtt 3-4 nappal voltunk. biztos voltam benne, hogy kislány lesz. egészen a 25. hétig:))) már 6 hónapos és imádni való fütyis. ennyit erről.
2009. aug. 22. 09:34
 17/32 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Nekünk a kínai fogantatási naptár jött be. :) Előre megnéztem, hogy mikor lesz fiú és Szeptemberre meg Októberre fiút írt, akkor próbálkoztunk, Októberben össze is jött és már meg is született, ma 4 hetes és kisfiú :)

2009. aug. 22. 10:49
 18/32 anonim ***** válasza:
74%

Szia.Mi ovutesztel,babaprojekteltünk,a legerősebb pozitív napon és utána nap voltunk együtt,és kisfiunk lett,aki már lassan 1éves:D.Én is úgy tudom,hogy a pé napján és utána nagyobb az esély a fiúra,elötte pár nappal a lányra(ők türelmesen várakoznak),nekünk mindegy volt csak baba legyen,és nálunk bevállt.

Üdv.11.5hós manó anyuja

2009. aug. 22. 11:35
 19/32 anonim ***** válasza:
34%

Ez mind akkora butaság.Semmi köze a gyermek nemének a pé közelse´gének,vagy valaki használ bármit....

A férfin múlik minden.Ha az x kromoszómás sperma a gyorsabb lány lessz,ha az y akkor kisfiú.

Ezt nem lehet elégszer leírni.Semmi horoszkóp,sem a ciklus .hu számolója sem tudja megmondani.Csak tippelni lehet,úgy is a sperma dönt!!!!

2009. aug. 22. 12:13
 20/32 anonim ***** válasza:
73%

Az első gyermekünknél nem törődtünk semmivel, nem érdekelt, hogy milyen nemű lesz, így azt nem tudom, hogy nála mikor volt a pé. Kislány lett. Másodikra fiút szerettünk volna, így a a mensitől kezdve nem voltunk együtt, csak a pé napján és az utána való nap, aztán az "elmaradt" haviig megint nem. Kisfiú lett. Harmadiknak kislányt szerettünk volna újra, mikor már közeledett a pé ideje akkor voltunk együtt, a pé két napra rá volt. Azaz egy együttlét után a ciklus végéig megint nem voltunk együtt. Kislányunk lesz.

A ciklusaim napra pontosak voltak mindig is, a pém is minden hónapban szinte ugyanakkor volt és nagy szerencsénk, hogy havi 1 alkalomból mindig összejön a baba ha eltervezzük.

2009. aug. 22. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!