Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért irigyek rám sokan?...

Miért irigyek rám sokan? Köztük a legjobb barátnöm!

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok, a napokban jelentettem be munkahelyen, rokonoknak, barátnöknek! Sokan örültek, de a legtöbb nö irigykedik. A legjobb barátnömre rá se ismerni amióta tudja! Úgy csinál mintha hálát adna az égnek, hogy nem terhes, közben meg tudom, hogy a legnagyobb vágya egy kisbaba. 1-2 kolléganöm is irigy, akiköl tudom, hogy babát akarnak. Látom rajtuk. Nekem ez rosszul esik! Miért nem lehet örülni a másik boldogságának?

2012. jún. 19. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Én sajnos saját tapasztalatból tudok válaszolni Neked.12 éve küzdök azért hogy anya lehessek,6 sikertelen lombikom volt és ezen kívül 2 méhenkívüli terhességem,és 1 korai vetélésem.Gondolhatod ebben a 12 évben hány rokonom ,barátnőm,ismerősöm lett terhes 1-szer,2-szer vagy még többször.De amikor terhesek lettek,akkor nem arra voltam irigy hogy Ők miért terhesek,csak ilyenkor szembesültem a saját nyomorommal,és az érzést irigyeltem hogy én miért nem lehetek simán terhes.És mint ahogy ebben az esetben Te is elvárod hogy örüljön veled,még ha neki a szíve szakad meg is,így lehetnél Te is megértő vele szemben és hagyni hogy megeméssze a dolgot.Hidd el a gyermekre vágyó nőnek egy ilyen eset sokkhatás ,és nem rád irigy csak a helyzetre mert szembesül egy nagyon is fájó dologgal,amit esetleg a minden napokban próbál elfelejteni és nem gondolni rá.

Boldog babavárást!!!

2012. jún. 19. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is évekig vártam a babára, és mikor a munkahelyemen már 8. kolléganőm jelentette be, hogy terhes, teljesen összezuhantam. Ki kellett mennem a mosdóba bőgni.

Sajnos ilyen a nő.

Bár mondjuk én nem voltam senkivel sem paraszt emiatt, de irigy....na, az voltam.

Azóta van két szép gyönyörűségem:-)

A barátnőd majd felnő és megbékél. Az irigységét meg lehet érteni, de a viselkedését nem.

2012. jún. 19. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
59%

Gondold már magad a helyébe. Képzeld el, hogy mondjuk x éve próbálkozol a babával, minden hónapban összetörsz, mikor megjön, aztán a környezeteben meg kinek azonnal összejön.

Azt ne mondd, hogy neked nem fájna, mert nem hiszem el.

Maximum érettebben kezeled a helyzetet, és nem neki mondasz baromságokat, hanem csak otthon bőgsz magadban.

2012. jún. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!