Elkezdjem a pre mens tablettát?
Figyelt kérdés
ma vagyok ciklusom 42. napján és még nem jött meg, keddi teszt negatív. Fogamzásgátló abbahagyás után vagyok 1,5 hónappal. A tabiról annyit találtam a neten (a betegtájékoztató nem ír erről),hogy ajánlott a ciklus első napjától szedni. De mi van ha még 1-2 hónapig nem jön meg?? Nem szeretnék késlekedni, vágyom már egy normális ciklusra és babára. Bevehetek egy szemet akár ma is???2012. jún. 16. 11:16
1/5 anonim válasza:
Az a legjobb ha betartod az utasitasokat! Vagy kerdezd meg az orvosod! :)
2/5 anonim válasza:
én 10 napja szedem, mert nekem meg túl hamar jött meg. a ciklus felénél kezdtem kb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak annyit szerettem volna tudni, hogy nem ártok e vele, ha nem a ciklus első napján kezdem el szedni!?
2012. jún. 16. 13:41
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én amondó vagyok hogy ne kísérletezz, inkább menj el endokrinológus nőgyógyászhoz!!! Nekem is hasonló gondjaim voltak, és egy csomó minden kiderült, amit orvosolni kell. Ha akkor valami csoda folytán terhes maradok, biztos hogy nem maradt volna meg a baba. Az én dokim egyébként többek közt Women's Cremet kenet velem, ami szerintem hasonló lehet mint a Premens. Szóval van olyan doki is, aki ért ezekhez. Így lenne a tuti. Ha nem volt tüszőérésed és azért nem jött meg, azt ő látja a nyh-d alapján UH-n, és ad gyógyszert, ami meghozza. Tehát nem valószínű hogy megvárja hogy még hónapokig ne manstruálj. Sok sikert! Egy babára váró:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!