Nem sexeltem a pasimmal és még szűz vagyok. Teherbe eshetek-e attól, hogy a barátom rámélvezett?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:36
31/34 anonim válasza:
Nem is tudom kit hibáztassak,hogy a tiniknek itt kell megkérdezniük az ilyesmi kérdést.Talán a szülőket? Kedves kérdező,nem vagy terhes,de legközelebb már ha beléd hatol a srác csakis óvszerrel tegye! Ezt édesanyádnak el kellett volna már magyarázni..:(
32/34 anonim válasza:
Igen a spermák átmennek a bőrödön, tutira terhes vagy.
Nem tudtad, hogy ez így működik?
33/34 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Egyébként pedig először szerezz már információkat a szexről, teherbeesésről, és utána csináld csak.
34/34 anonim válasza:
Milyen emberek vannak már itt.. Ne legyetek ennyire értetlenek. Kérdező, szerintem se vagy terhes, de megértem hogy izgulsz, mert bennem is ugyanez játszódik le pár napja (és ráadásul pont peteérésem volt). De szerintem nem sok esélyed van a terhességre, és amint az egyik kommentelő írta, mostantól pettingnél is használjatok óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!