Lehetek terhes ha?

Figyelt kérdés
sziasztok! 18 éves vagyok, és a barátommal egyik nap pettingeltünk. kielégitettem, azután elment a wc-re, és alaposan letörölte magát, addig én elmentem zuhanyozni, majd késöbb ő is csatlakozott. egymással szembe álltunk, és a nemi szerve hozzáért a hüvejbemenetemhez. Még szűz vagyok, de a menstruációm késik, és éhség érzetem van, gyakran járok wcre. Szerintetek? megvagyok ijedve, ő az első komoly barátom, azelött nem volt senki..légyszives negatív kommenteket ne..köszönöm válaszaitokat!

2012. máj. 28. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem lehetsz terhes. Azért 18 évesen illene tudni, hogy szüzen max. Mária esett teherbe legutoljára...
2012. máj. 28. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
ez most komoly?hogy lennél terhes?
2012. máj. 28. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:

hüvely...

hülyék vegyenek 400 ft-ért tesztet és megnyugszanak...

2012. máj. 28. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Már volt teszt, negatív lett. De sokat olvastam ezek után, és az írták a teszt nem 100%ig biztos..
2012. máj. 28. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon valószinütlen, hogy terhes lennél, valószinübb, hogy az idegesség miatt késik.

Viszont azt jobb,ha tudja a barátod, hogy a letörölgetés nem ér semmit, csak ha elöször elmegy WC-re(pisil) és utána rendesen megmossa szappannal/tusfördövel. (Pisilni azért kell, hogy a húgycsöben se maradjon spermium.)

Ha várható, hogy tovább is mentek, akkor jobb, ha ELÖRE megbeszélitek, hogy hogyan is fogtok védekezni. (A megszakitás NEM védekezés, tabletta vagy óvszer az, ami szabályosan használva megfelelöen véd)

2012. máj. 28. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem volt ismerősöm aki szűzen lett terhes, de úgy hogy a pasi rá élvezett a hüvely bejáratára. Nem is gondolták, hogy ez lesz. Amúgy ha nem volt olyan a pénisze nem valószínű.
2012. máj. 28. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha 18 évesen ilyen kérdést tudsz feltenni, akkor minél később kezd a nemi életet! (erre a kérdésre csak negatív kommenteket lehet írni!)
2012. máj. 28. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:

"nekem volt ismerősöm aki szűzen lett terhes, de úgy hogy a pasi rá élvezett a hüvely bejáratára. Nem is gondolták, hogy ez lesz. Amúgy ha nem volt olyan a pénisze nem valószínű.

" te ugye még a Húsvéti Nyúlban is hiszel?

2012. máj. 28. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
és hány nappal a "szex" után teszteltél?
2012. máj. 28. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes.
2012. máj. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!