Nem sexeltem a pasimmal és még szűz vagyok. Teherbe eshetek-e attól, hogy a barátom rámélvezett?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 23:36
11/34 anonim válasza:
ha nem ment bele a hüvelyedbe akkor nem lehetsz terhes!
12/34 mizuzizu92 válasza:
hát ha ment beléd akkor jó sok esély van rá hisz így készül a baba
13/34 anonim válasza:
Ez nagyon komoly!!!:)))Hány éves vagy?Pontosan hova élvezett??????:)
14/34 A kérdező kommentje:
Igaz-e,hogy ha nem rég múlott el akkor nem eshetek teherbe mert a petesejt még nem ért be?
2012. jún. 16. 10:55
15/34 anonim válasza:
Miert nem valaszolsz inkabb arra amit kerdeznek töled??????igy nem tudunk segiteni !
16/34 mizuzizu92 válasza:
ez az hogy ide írsz kedves kérdező valamit de ha leírnád pontosabban akkor tudnánk mit válaszolni .
17/34 A kérdező kommentje:
A hasamra élvezett és ment rá egy kicsi de azt nem tudom,hogy belém is ment-e
2012. jún. 16. 11:02
18/34 anonim válasza:
hogy-hogy nem tudod,hogy ment e beléd??Berakta picit a végét?nem értem....Hol volt akkor a barátod szerszáma mikor kilövelt?????
19/34 A kérdező kommentje:
A hasamon de egy kicsi rá folyt és igaz,hogy lemostam de félek hogy belement
2012. jún. 16. 11:16
20/34 anonim válasza:
Kérlek ne csináld!Nem vagy terhes....de ha ennyire fiatal vagy,tulajdonképpen kislány vagy még nem vagy érett a szexre....Felelőtlenség ennyi tudással szeretkezned hidd el!!!!!Jah és szerintem NEM VAGY TERHES!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!