Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt valaki úgy, hogy a...

Járt valaki úgy, hogy a nemvárt napján nem jött meg, de barnás valami azért volt, de pozitívat tesztelt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 13:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
ÉN.késve volt barnázás,azt hittem megjött,de csodálkoztam h hamarabb vége van...aztán teszteltem(mert babát terveztünk) és pozitiv lett!(egy héttel késöbb teszteltem csak) már 4 éves lesz a kisfiam:)
2012. jún. 14. 14:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Én is így voltam.Vettem tesztet mert magas volt a hőm és voltak terhes tüneteim, aztán a nemvárt napján elkezdtem barnázni.Gondoltam hogy akkor hiába is vettem tesztet,biztos megjön.De a hőm másnap sem csökkent gondoltam megcsinálom a tesztet és pozitív lett! A barnázásra kaptam utrogestant és elmúlt.
2012. jún. 14. 14:19
 3/20 A kérdező kommentje:

De jó!!!

És meddig tartott a barnázás? Jelentéktelen volt? Vagy pár napig azért eltartott?

Annyira dili egyébként az ember sok hónap után a legapróbb pici , esetleg kis utolsó "reménybe" is belekapaszkodik, persze többnyire aztán jön a pofáraesés.

De amikor olvasni, hogy másoknak mégis ilyen meg olyan volt és lett baba...csak reménykedik az ember amíg el nem önti a nemvárt:(

2012. jún. 14. 14:19
 4/20 A kérdező kommentje:
De miért van a nemvárt napján barnázás bizonyos esetekben? A szervezet emléke talán?
2012. jún. 14. 14:20
 5/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!pozitív lett a teszted?mert ha igen és barnázol lehet érdemes lenne elmenni a dokihoz minél hamarabb kapsz rá gyógyszert duphastont vagy vmi hasonló progeszteron tartalmú gyógyszert.
2012. jún. 14. 14:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
nem emlék....hormon nincs rendben.progeszteron hiány.előző vtam.
2012. jún. 14. 14:23
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem. Ma akartam venni, de mivel jött a barnázás, így leírtam, hogy úgyis megjön.
2012. jún. 14. 14:23
 8/20 anonim ***** válasza:
ja értem.akkor várj még nekem a menzeszem mindig barnázással kezdődött.de azért drukkolok
2012. jún. 14. 14:28
 9/20 A kérdező kommentje:
Biztos menzesz lesz belőle, igazából csak magam kínzom, a "hátha mégis" reményszókombinációval. Inkább jönne már meg, ne hagyna reménykedni.
2012. jún. 14. 14:29
 10/20 anonim ***** válasza:
jajj de átérzem a helyzeted!mióta próbálkoztok?megkérdezhetem?
2012. jún. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!