Tegnap reggel teszteltem egy pozitívat mameg az előbb voltam wc-én és volt a wc papíron egy nagyon kicsi barnás folyásom a hőmérsékletem fent van vagy felszívódott és már nincs is baba akkor a teszt csak becsapott holnapra nem várom?
Olyan nincs hogy felszívodik.
Ha teszt pozitív akkor megtapadt, de nem tuti hogy életképes, ha elkezdesz nagyon vérezni akkor levállt vagy is mensid lesz.
De sok nönek normál vérzése van még is megtpad a baba, én 8-10ik héten barnáztam érzékeny méhszáj miatt.
Szerintem sokmindent most nem tudsz tenni, vársz, de ha vérzel sem keseredj el, kb 4-5 nap után csinálj még egy tesztet hogy biztosan elment-e. Ha meg nem vérzel akkor az megmarad.
A legjobb amit tehetsz nem a következő teszt hanem orvoshoz fordulj és ő ír fel gyogyszert a terhesség megtartásáért.Én voltam így aznap doki,uh.on nem látta a babát még de csinált ő is tesztet ott is pozi lett és írta a gyogyszert!Nem vicc a barnázás,NEM TERMÉSZETES!
Holnap irány a nődoki és írd meg mit mondott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!