Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap reggel teszteltem egy...

Tegnap reggel teszteltem egy pozitívat mameg az előbb voltam wc-én és volt a wc papíron egy nagyon kicsi barnás folyásom a hőmérsékletem fent van vagy felszívódott és már nincs is baba akkor a teszt csak becsapott holnapra nem várom?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 2. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy felszívodik.

Ha teszt pozitív akkor megtapadt, de nem tuti hogy életképes, ha elkezdesz nagyon vérezni akkor levállt vagy is mensid lesz.

De sok nönek normál vérzése van még is megtpad a baba, én 8-10ik héten barnáztam érzékeny méhszáj miatt.

Szerintem sokmindent most nem tudsz tenni, vársz, de ha vérzel sem keseredj el, kb 4-5 nap után csinálj még egy tesztet hogy biztosan elment-e. Ha meg nem vérzel akkor az megmarad.

2010. aug. 2. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:

A legjobb amit tehetsz nem a következő teszt hanem orvoshoz fordulj és ő ír fel gyogyszert a terhesség megtartásáért.Én voltam így aznap doki,uh.on nem látta a babát még de csinált ő is tesztet ott is pozi lett és írta a gyogyszert!Nem vicc a barnázás,NEM TERMÉSZETES!

Holnap irány a nődoki és írd meg mit mondott:-)

2010. aug. 2. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz legkésőbb holnap, kaphatsz megtartó gyógyszert, ha tényleg baba van (ez vérvétellel még biztosabban kiderül, mint teszttel), mert lehet, csak alacsonya progeszteronszinted, ami viszont nem játék, mert akkor a makkegészséges embriót sem tudod támogatás nélkül megtartani, elkelhet egy kis támogatás. ezt majd az orvos eldönti. de a barnázás tényleg nem természetes, nézesd meg maga és remélem, nem lesz baj, csak egészséges baba :-)
2010. aug. 2. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de utána nem volt semmi balyom még a hasam se fáj úgyhogy remélem meg marad.
2010. aug. 3. 06:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hm..akkor kicsit felelőtlen vagy,mert bármikor erősebb barnázás esetleg vérzés is lehet.Én egy dokit megeresztenék..aztán nehogy gond legyen és hibáztasd magad miért nem mentél el időben!Boldog,zavartalan babavárást neked:-)
2010. aug. 4. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!