Létezik, hogy tényleg volt ovulációm?
Ez az első clostilbegytes ciklusom. Másfél éve nem sikerul babásodni? :( Szerintetek örülhetek, ez jó görbe eddig?
A mellfájdalom normális a luteális fázisban, az ovu után?
Akkor lehetett attól is magasabb a hőd esetleg a ciklus első felében, feltéve ha a hormonjaid tényleg rendben vannak, így én továbbra is azt mondanám, hogy jó helyre húzta be a program.
A dokid mit mondott, szerinte mikor volt az ovud?
A 18. nap körül nem voltatok együtt, ha esetleg mégis akkor lett volna?
Nekem clostyval a 15. napon volt ovum, de én a 3. naptól szedtem, nem az elsőtől. Így azt mondanám, hogy ez alapján esélyesebb nálad is a 12. nap, de ugye erre nem lehet alapozni, ez annyira egyénfüggő.
A dokim nem nevezett meg napot.
A ff- en azt olvastam, az utolsó szem closty bevétele után 5-9 napon belül történik az ovuláció.
A 18 nap környékén nem voltunk együtt, de sztem vagy 12 vagy 15. Sőt remélem, h 15, mert akkor még nem késett el annyira a menzi... És legalább egy menzit szeretnék most már:(
Ma reggelre lement a hőm, és már pecsételek is:) igazából ennek is örülök, fél siker. Remélem, következő ciklusban viszont már nem jön meg ;)
Köszi az érdeklődést és segítséget!!
Most is szedsz clostit vagy már nem? :)
Lement már legalább 36.6-ra a hőd?
Azért ha van vmi és van kedved, írj, addig is drukkolok! :)
Szia!
Szedem ujra a clostit, 5x1es dózisban, de most is 36,9 lesz az alaphőm szerintem. Igaz ez meg csak a 3. cn. A dokim nem mondott rá semmit, meg se jegyezte, hogy ez tul magas lenne.. Egyébként ez régen is igy volt, mindig 37 korul volt a testhőm, ha mértem. Néztem a fertility- n sok magas alaphőjű gorbét es hal istennek sok babas is van koztuk :)) Olyan jo lenne mar vegre... Neked van gyerkőcöd?
Nem, sajnos én még tanulok... :(
Így marad az ábrándozás még pár évig. :)
De a TSH-d rendben van? Nem akarok vészmadárkodoni, nem azért, csak olyan fura, hogy ennyire magas.
Na, akkor hátha ez a hónap sikeres lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!