Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy tényleg volt...

Létezik, hogy tényleg volt ovulációm?

Figyelt kérdés

Ez az első clostilbegytes ciklusom. Másfél éve nem sikerul babásodni? :( Szerintetek örülhetek, ez jó görbe eddig?

A mellfájdalom normális a luteális fázisban, az ovu után?

[link]

2012. jún. 12. 20:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Akkor lehetett attól is magasabb a hőd esetleg a ciklus első felében, feltéve ha a hormonjaid tényleg rendben vannak, így én továbbra is azt mondanám, hogy jó helyre húzta be a program.

A dokid mit mondott, szerinte mikor volt az ovud?

A 18. nap körül nem voltatok együtt, ha esetleg mégis akkor lett volna?

Nekem clostyval a 15. napon volt ovum, de én a 3. naptól szedtem, nem az elsőtől. Így azt mondanám, hogy ez alapján esélyesebb nálad is a 12. nap, de ugye erre nem lehet alapozni, ez annyira egyénfüggő.

2012. jún. 25. 22:43
 22/29 A kérdező kommentje:

A dokim nem nevezett meg napot.

A ff- en azt olvastam, az utolsó szem closty bevétele után 5-9 napon belül történik az ovuláció.

A 18 nap környékén nem voltunk együtt, de sztem vagy 12 vagy 15. Sőt remélem, h 15, mert akkor még nem késett el annyira a menzi... És legalább egy menzit szeretnék most már:(

2012. jún. 26. 07:02
 23/29 A kérdező kommentje:
Ma reggeli hő már csak 37... Megindult lefelé
2012. jún. 26. 07:03
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha nem jött most össze a baba, biztos, hogy meg fog jönni, amiatt ne aggódj. :)
2012. jún. 26. 09:04
 25/29 anonim ***** válasza:
Ma is fent van még a hőd?
2012. jún. 26. 09:06
 26/29 A kérdező kommentje:

Ma reggelre lement a hőm, és már pecsételek is:) igazából ennek is örülök, fél siker. Remélem, következő ciklusban viszont már nem jön meg ;)

Köszi az érdeklődést és segítséget!!

2012. jún. 26. 15:23
 27/29 anonim ***** válasza:

Most is szedsz clostit vagy már nem? :)

Lement már legalább 36.6-ra a hőd?

Azért ha van vmi és van kedved, írj, addig is drukkolok! :)

2012. jún. 28. 18:51
 28/29 A kérdező kommentje:

Szia!

Szedem ujra a clostit, 5x1es dózisban, de most is 36,9 lesz az alaphőm szerintem. Igaz ez meg csak a 3. cn. A dokim nem mondott rá semmit, meg se jegyezte, hogy ez tul magas lenne.. Egyébként ez régen is igy volt, mindig 37 korul volt a testhőm, ha mértem. Néztem a fertility- n sok magas alaphőjű gorbét es hal istennek sok babas is van koztuk :)) Olyan jo lenne mar vegre... Neked van gyerkőcöd?

2012. jún. 29. 06:42
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos én még tanulok... :(

Így marad az ábrándozás még pár évig. :)

De a TSH-d rendben van? Nem akarok vészmadárkodoni, nem azért, csak olyan fura, hogy ennyire magas.

Na, akkor hátha ez a hónap sikeres lesz. :)

2012. jún. 29. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!