Létezik, hogy tényleg volt ovulációm?
Ez az első clostilbegytes ciklusom. Másfél éve nem sikerul babásodni? :( Szerintetek örülhetek, ez jó görbe eddig?
A mellfájdalom normális a luteális fázisban, az ovu után?
Szia, szerintem volt ovud, akkor, amikor jelezte a a nyákod.
Nekem is volt egy clostys hónapom és nekem is ugyanilyen magas volt akkor az alaphőm:
Köszönöm a válaszokat! Popsiban mérem a hőt az orvosom kérésére, talán ezért ilyen magas. Pajzsmirigy elvileg rendben van...
Nagyon kétesélyes... Annyibiztos, hogy a 12. nap óta nem feszülnek a petefészkeim, viszont pontosan azóta fájnak a melleim... Na eddig ilyenek sose voltak. Mármint a clostyt megelőző időszakban.
Amúgy itt a clostis hónap utáni görbém:
Biztos nálad is csak a closti nyomta fel a hőt, főleg ha feszül a melled is. :)
Igen, en is olvastam, hogy a closti felnyomja egyeseknel a hőt! Akkor ezek szerint neked egy closti kúra rendezte a kesőbbi ciklusokat is? Hat az nagyon jo :)
Igen, ha valoban akkor volt az ovu, akkor jól időzitettunk:) 10 nap es kiderul. Amugy ma is 37,1 volt es cicifájás van ezerrel, amit a progi okoz, ha jól olvastam. Jajj, probalok nem remenykedni...
Hát, végül is igen, mondjuk szedtem még más gyógyszereket is, de nem akart "újraindulni" a hormonrendszerem úgy sem, hogy a hormonjaim már rendben voltak, tehát a closti nálam gyakorlatilag a reset-gombbal volt egyenértékű. :D
Előtte ilyen ciklusaim voltak 70-90 nappal:
Szorítok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!