Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy tényleg volt...

Létezik, hogy tényleg volt ovulációm?

Figyelt kérdés

Ez az első clostilbegytes ciklusom. Másfél éve nem sikerul babásodni? :( Szerintetek örülhetek, ez jó görbe eddig?

A mellfájdalom normális a luteális fázisban, az ovu után?

[link]

2012. jún. 12. 20:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem még nem volt:(
2012. jún. 12. 20:15
 2/29 anonim ***** válasza:
Nagyon magas az alaphőd. De ez alapján még nem volt ovu.
2012. jún. 13. 10:02
 3/29 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem volt ovud, akkor, amikor jelezte a a nyákod.

Nekem is volt egy clostys hónapom és nekem is ugyanilyen magas volt akkor az alaphőm:

[link]

2012. jún. 13. 11:17
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Popsiban mérem a hőt az orvosom kérésére, talán ezért ilyen magas. Pajzsmirigy elvileg rendben van...

Nagyon kétesélyes... Annyibiztos, hogy a 12. nap óta nem feszülnek a petefészkeim, viszont pontosan azóta fájnak a melleim... Na eddig ilyenek sose voltak. Mármint a clostyt megelőző időszakban.

2012. jún. 13. 19:47
 5/29 A kérdező kommentje:
Kedves 11:17-es! Igazolt ovud volt abban a ciklusban, aminek a görbéjét feltetted?
2012. jún. 13. 19:50
 6/29 anonim ***** válasza:
Igen, voltam UH-n a 14. napon, amikor volt 2 nagy tüszőm is, és a 19. napon, amikor már csak a sárgatest látszódott. :)
2012. jún. 13. 21:17
 7/29 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem azért kaptam a clostit, mert bebát terveztünk volna, csak kellett egy kis rásegítés a hormonrendszeremnek, hogy visszatérjen a peteérésem, szóval ne keserítsen el a görbém végén a hőleesés, ti pont jókor voltatok ezek szerint együtt, drukkolok! :)
2012. jún. 13. 21:19
 8/29 anonim ***** válasza:

Amúgy itt a clostis hónap utáni görbém:

[link]

Biztos nálad is csak a closti nyomta fel a hőt, főleg ha feszül a melled is. :)

2012. jún. 13. 21:27
 9/29 A kérdező kommentje:

Igen, en is olvastam, hogy a closti felnyomja egyeseknel a hőt! Akkor ezek szerint neked egy closti kúra rendezte a kesőbbi ciklusokat is? Hat az nagyon jo :)

Igen, ha valoban akkor volt az ovu, akkor jól időzitettunk:) 10 nap es kiderul. Amugy ma is 37,1 volt es cicifájás van ezerrel, amit a progi okoz, ha jól olvastam. Jajj, probalok nem remenykedni...

2012. jún. 13. 21:44
 10/29 anonim ***** válasza:

Hát, végül is igen, mondjuk szedtem még más gyógyszereket is, de nem akart "újraindulni" a hormonrendszerem úgy sem, hogy a hormonjaim már rendben voltak, tehát a closti nálam gyakorlatilag a reset-gombbal volt egyenértékű. :D

Előtte ilyen ciklusaim voltak 70-90 nappal:

[link]

Szorítok nektek! :)

2012. jún. 13. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!