Létezik, hogy tényleg volt ovulációm?
Ez az első clostilbegytes ciklusom. Másfél éve nem sikerul babásodni? :( Szerintetek örülhetek, ez jó görbe eddig?
A mellfájdalom normális a luteális fázisban, az ovu után?
Nekem is hasonló ciklusaim voltak!
Igen, ezt a " resetgombos" dolgot mar olvastam mashol is a clostival osszefuggesben.
Egyebkent azota is 37,1 a hőm, es azota is krémes a cucc, es a cicik is nagyon erzekenyek! Minimum egy menzire szamitok ezek utan:)))
Hát azóta furin alakul a dolog. Továbbra is fennt a hő, 37,5 és 37,2 között ingadozik, cicik fájnak, de 17dpon se pozi teszt, se menzi...:(
Fertilityfriendes hőgörbét hogyan lehet megosztani? Egyelőre magamnak tudtam elküldeni mailben.
Azt max. csak úgy tudod, hogy van a billentyűzeten egy olyan gomb, hogy Print Sreen, megnyitod a görbét, lenyomod azt a gombot (látszólag semmi sem fog történni), megnyitod a Paintet, aztán szerkesztés/beillesztés, majd azt elmented és feltöltöd valahova.
Reggeli elsőből teszteltél? Milyen érzékenységűvel?
Lehet, hogy még korai volt... 2 nap múlva tesztelj megint.
Drukkolok, hátha... :)
Hopp, egy adatot elírtam, észrevettem, javítottam és a ferti át is tette az ovut a 15 cn-re....
Na most melyiknek higgyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!