Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan védekezzünk? Tudtok...

Hogyan védekezzünk? Tudtok ajánlani valami biztos módszert, hogy ne legyek terhes?

Figyelt kérdés
Nem szehetek fogamzásgátlót, a gumit pedig mindig kiszakítja a barátom. A megszakításos közösülés mégsem a legbiztosabb....
2009. júl. 3. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Spermaölős kupok,tabletták,bár ezeket én nem használnám teljes biztonsággal. Pesszárium,spirál,injekció. Egyébként ha egy kérdést megengedsz: mi az,hogy mindig kiszakitja? Huzza fel jól,és akkor nem szakad ki,vagy vegyen nagyobb méretet ha szoritja
2009. júl. 3. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, hogy szakad ki mindig a gumi? Mi 25 éven keresztül védekeztünk vele és egyszer se szakadt ki (meg nem is lettem akkor terhes, amikor nem akartuk) - szerintem valamit nem jól csinál a párod.
2009. júl. 3. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Legbiztosabb módszer, ha nem szexeltek. De a viccet félretéve, nekem a spirált ajánlgatta nagyon a dokim.
2009. júl. 3. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Húzd fel te a gumit, akkor remélhetőleg nem szakad ki! Vagy használj kupot, bár sztem nagyon rossz!
2009. júl. 3. 23:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy spirált csak annak tesznek fel aki már szült. Vagy tévedek?
2009. júl. 4. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló jó és kényelmesebb mint a gumi. Ha kiiratod akkor várj még elfogy az első levél. Onnanstól biztos véd.

Az pedig hogy valaki gyógyszer mellett csak úgy terhes marad az hülyeség. Ha nem hánysz nincs hasmenésed nem szedsz erős antibiutikimot a gyógyszertől nem tudsz teherbe esni. Ez biztos. Csak ne velejsd el bevenni.

2009. júl. 4. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocs nem olvastam hogy nem szedhetsz gyógyszer. Akkor használj kúpot azt halottam az biztonságos. Vagy kérdezd meg a nőgyógyászodat ő biztos ért hozzá. Esetleg vegyél a barátodnak nagyobb kotont.
2009. júl. 4. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Spirált biztos nem raknak fel!
2009. júl. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!