Kisbabát szertnék, és folyton csak ezen és a sz idő szorításán jár az agyam. Valmi természetes gyógymódot, teát módszert keresnék, kinek van ilyen tapasztalata, ötlete?
Mi a problémád? Rendszertelen a mensid, vagy a párodnak van valami gondja?
Vagy csak türelmetlen vagy? :-)
Valmai nincs rendben velem azt gondolom, de dokinál még nem voltam, a mostani után szertném felkeresni. Figyelem a testem, a projekt miatt. A nyáklevállásom, amit a peteérés jelének mondanak, már a 8, 10, 12, napon jelentkezik és a 13, 14, naptól erősen fájnak a melleim, duzzadtak, tejbelőveléshez hasonló érzésem van. Kb a 18-20 nap körül szünnek a panaszok.
Igen türelmetlen is vagyok, mert januárban lejár a gyes-em, és munkát kell találnom nem maradhatok csak úgy itthon, tehát az idő nagyon sürget. A korom miatt, pedig nem tehetem meg, hogy egy -két évet dolgozok, és akkor újra indulhat a dolog. Vagy ez a pár hónap, vagy nem lesz kistesó:(
A kislányom elsőre összejött!
Ha ennyire sürget az idő, akkor ne kísérletezz házi praktikákkal, irány a doki, és kezdd el a kivizsgálásokat. Az is hosszú idő sajnos. :-(
És az sem jelent semmit, hogy már van babátok, azóta sok minden történhetett veled, és maga a terhesség és a szülés is okozhatott problémát, amiről nem is tudsz. Felborítja a hormonokat, letapadhat a petevezető, apának is lehet gondja akár ideiglenesen is. Nekem fél évembe került első nekifutásra a kivizsgálás, és nem néztek meg mindent. :-(
Ne várd a csodát, tegyél meg érte mindent!
Köszönöm a válaszokat, teljesen beparáztam. Megnéztem a magas proaktinszint tüneteit, és félelmetes volt a felismerés. Azt nem írtam, mert nem gondoltam, hogy fontos, hogy nyomásra folyadék szivárog a mellemből. :((((
Majdnem biztos vagyok benne, hoyg erről van szó! Holnap hívom a dokit. Milyen jellegű kezelés van erre, és mennyi ideig tart, hogy helyreálljon a hormonszint? Ettől még sikerülhet 4-5 hónap alatt a kistesó projekt ?! Nagyon elkeseredtem:((((
Ne keseredj el, gondolj arra, hogy végre rendbetesznek, és jönni fog az a baba! Többnyire azért használ a bromo, és még összejöhet időben a dolog, csak ne halogasd a kivizsgálást. :-) Ez az egyik legkönnyebben orvosolható probléma. :-)
Majd írd meg mit mondott a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!