Kinek milyen tapasztalata van az FLP termekekrol? Ha jok es termeszetes kivonatu alapanyagokbol vannak eloallitva akkor hol lehet megvasarolni?
Konkrétan meyik FLP termékre gondolsz? Mind az kozmetikai és mind az étrendkiegészítőkkel meg vagyok elégedve. Sok a pozitív terméktapasztalatom :)
Bár némelyik webáruházba interneten árulják, természetesen ilegálisan és 3x árakon. Csis FLP-s termékforgalmazótól tudsz rendelni. Keress olyan személyt, aki ezeknek a termékek a forgalmazásával foglalkozik.
Megkérdezhetem, hogy milyen terméket akarsz/akartál megvenni? Sok terméket ismerek,én is forgalmazom egyébként :)
Ha tudok segíteni valamiben, írj nyugodtan :]
A kérédesdre nem adtam választ. Csak néhány tapasztalatot említenék meg a sok közül. Amióta otthon mindenki issza az aloe vera gélt és szedjük a különböző vitaminos készítményeket Kids, C-vitamin régtabletta, nagymamám a fokhagyma, Echihancea kapszulát,nem vagyuk náthásak, betegek, nem kaptuk el az infulenzát sem, csak épp az orrunk folyt egy kicsit. Maámnak a fokhagyma kapszula szépen beálította a várnyomásá.
A Berry Nectarnak köszönhetően a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után fél évre rá beálította a ciklusomat.
Az aloe First-öt sokmindenre használom, leginkább a hajamra , azóta nem zsírosodik a hajam annyira ahogyan régen, megszünt a fejbőrbetegségem is. Továbbá nagyon jó az aloe verás sampon és a balzsam is. A samon fél évig is kitart. A balzsamot 3, 4 óra hosszáig is a hajamon hagyom, úgy, hogy közbe fürdősapi van rajtam és be van türülközőbe bugyolálva a fejem. Az vettem észre, hogy míg a bolti balzsamok, alig szvíódnak fel a hajon, addig az aloe vera, jojoba balzsam a 3 óra alatt teljesen felszívja a hajszálak, azért mert ez a balzsam nem tartalmaz toxikus és mesterséges anyagot.
A FLP dezodorja is nagyon jó és gazsadásod is. Nagy kiszerelésű és 9 hónaog is kitart.
Bátyámnak nagyon csúnyáén kikeszte a bolti dezodor a hónaalját. Nagyon csúnyán bepirosodott és feldagadt neki. Sajnos minden bolti dezodor alumíniumsót tartalmaz, ami ugye tudjuk rákkeltő és sajnos mindegyik tartalmaz valamilyen allergiát kiváltó illat vagy színanyagot. Bátyámná l is ez volt a helyzet. Azonnal abbahygata a dezodor használatát és elkezdte használni az FLP-s dezodor, ami 100% stabiliozált aloe vera gélt tartalmaz, ezen kívűl nincs benne alumínium só illat és szinezőanyag. Nagyon szépen helyrejött a hónaalja. A dezodortól szépen kiméregtelenítette a káros anyagokat. Egyébként nagyon érdekes, de anno nekem is és tesómnak is csak a golyós dezodroktólnem izzatunk. Nos az FLP-s dezodor stift. Mikor elkezdtem használni, azt hitte nem vállik be, mert a stiftektől mindig izzatam, de meglepő módon nagyon is beváőlt úgy ahogy a családom minden tagjának.
Na röviden ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!