Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami "biztos" módszert...

Van valami "biztos" módszert a teherbeesésre? Kinek hogy jött össze?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl.:e vitamin szedése utáni hónap,gyertyázás...stb
2011. jún. 10. 14:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem szedtem semmit! Ahogy elterveztük,hogy jöhet, úgy jött is! Annyi,hogy 2-3 naponta együtt voltunk!
2011. jún. 10. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:

én sem szedtem semmit, mi csak egyetlen egyszer nem védekeztünk a ciklusom felénél, és már terhes is lettem :)

neked nem jön össze, azért kérdezed, vagy még nem próbálkoztatok?

2011. jún. 10. 14:20
 3/17 A kérdező kommentje:
De jó nektek!Mi múlt hónapban próbálkoztunk először,elvileg a peteérés környékén együtt voltunk többször is,de sajnos nem jött össze:(Le vagyok törve mert annyi mindenkit olvasok itt hogy 2-3 évet próbálkoznak...
2011. jún. 10. 14:21
 4/17 anonim ***** válasza:

ha a hormonok rendben, akkor a ciklus 11-20 napjáig napi 1 szex.

Nekünk 8 havi próbálkozás után a doki tanácsára ezzel jött össze.

2011. jún. 10. 14:25
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem akartuk görcsösen és élveztük az együttléteket:))

Nagyon bejött:)

7hetes kismami:)

2011. jún. 10. 14:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Az első olyan hónapban,amikor nem jártak napi 24 órában a baba körül a gondolataim.
2011. jún. 10. 14:32
 7/17 A kérdező kommentje:

Most én is megpróbálok nem rá gondolni annyit,de azért szedek én is és a férjem is e vitamint,mert hallottam hogy jótékony hatással lehet.Múlt hónapban kipróbáltuk a gyertyázást is,de nem sikerült így se...

Gratulálok a kismamiknak:)

2011. jún. 10. 14:40
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia "sorstárs"!

Mi is a múlt hónapban próbálkoztunk először, és sajnos nekünk sem jött össze, ami eléggé letört. Tudom, hogy nem kellene nagyon szomorkodnom, hiszen új ciklus, új esély, no meg az egy hónap nem is idő, merthát sajnos vannak olyanok akiknek évekig nem jön össze, de azért mégis rossz érzés, hogy nem vagyok babás.

Én Elevitet szedek és aktus után felpolcolom a popsim. Bár előző ciklusba is ezt tettem, azért remélem most segít.

Meg nem görcsölök rá. Előzőleg ugyanis nagyon rágörcsöltem, állandóan teszteltem, most csak akkor tesztelek, ha nem jön meg a havim.

Sok sikert neked szorítok és majd írj!

2011. jún. 10. 14:46
 9/17 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül,remélem ez a hónap sikeresebb lesz mindkettőnknek.Pedig egy hónap még tényleg nem a világ vége,de azért én azt hittem hogy nem védekezünk és már össze is jön:)Most igyekszem nem rá gondolni és hátha összejön.Szorítok neked és majd írd meg ha van valami fejlemény:)

Várok még más válaszokat is!

2011. jún. 10. 14:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá....ez sajna annak nevezhető ha az első hónap után igy elkeseredsz...élvezd a szexet!!:)))
2011. jún. 10. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!