Van valami "biztos" módszert a teherbeesésre? Kinek hogy jött össze?
Igen, csak nem mindenki olyan optimista, hogy "na, új ciklus, új esély". Én sem. Nekünk hétfőtől kezdődik az első éles hónapunk, én mondjuk még nem görcsölök rá a dologra, de azért nem tudnám napokra kizárni a fejemből a baba-témát.
De amúgy tényleg nyugi Kérdező, azt mondják ritka, hogy az első hónapban összejöjjön. Legalábbis ezzel áltatom magam én is :)
a 2. válaszoló vagyok
azért mert rögtön az első hónapban nem sikerült, még egyáltalán nem kell elkeseredni! én pont fordítva voltam, vagyis én álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan sikerül, mert azt olvastam, hogy az egészséges pároknál átlagban 6 hónap alatt sikerül a teherbeesés! szóval ne izgulj, biztos összejön nektek is!!!!!
Mi is a második hónapban vagyunk, az elsőbe nekünk sem jött össze, pedig jókor voltunk együtt, de nem abba a 20-30%-ba estünk.
Szerintem amúgy sokan, köztük én is, azért hiszik azt, hogy jöhet egyből a baba, mert belénk sulykolják, hogyha nem védekezel, akkor terhes leszel.
Ami mondjuk meg hogy CSAK az esetek 20-30%-ban igaz...
Amúgy én folsavat szedek, mi pont hogy ritkítottuk az együttléteket, nem minden nap vagyunk együtt, csak minden másnap, bár ezt sem szigorúan naptár szerint, hanem amikor jólesik. Ezt olvastam, és erre a magyarázat nekem szimpatikusabb volt, mint a többire.
Ja és nem rohanok ki utána olyan gyorsan a wc-re, hanem még fekszem egy fél órát - bár ezt inkább csak a pszichém miatt :)
És nem utolsó sorban sokat olvasok a témában, de nem arról miért nem sikerül, hanem magáról a folyamatról, mi is történik a megtermékenyítés, beágyazódás során, milyen eltérések lehetnek, mit kell tenni ha kiderül az ember terhes, stb. Próbálom magam felkészíteni a gyakorlati részére, hogyha esetleg ott a pozitív teszt, akkor ne csak bámuljak, mint borjú az új kapura :) Vagy ne itt tegyek fel 20 kérdést egymás után :)
Köszönöm a válaszokat,örülök hogy ennyien írtatok:)
Nekünk ma kezdődik a második éles hónap,hát majd meglátjuk.Nekem is hátrahajló méhem van úgyhogy izgulok amiatt is egy kicsit mert az orvos mondta hogy nehezebb lesz teherbe esnem,de remélem téved.Ha nagyon nem jön össze kiprópálom a méhpempőt is.
Drukkolok mindenkinek!Remélem pozitívan zárjuk a hónapot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!