Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11DPO-n 25. -ös érzékenységű...

11DPO-n 25. -ös érzékenységű X-epil terhességi teszt negatív. Ez már tuti?

Figyelt kérdés

30.-án kaptam tüszőrepi szurit,31.-1-én volt ovum,most vagyok a 11 dpo-n,ma reggeli teszt nagtív,de sajnos csak 25.-ös tesztem volt itthon.A hőm felment 37.2-re,eddig 37.-en mindig megállt...

Volt már olyan akinek később lett pozitiv a teszt?

2012. jún. 11. 06:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Én meg téged irigyellek,hogy már 14 heteske vagy:)))

ma kellett volna meg jönnie,11 dpo-n még negtiv volt a teszt,nem tesztelek,mert félek,hogy megint negatív lesz....

Bár sosem szokott késni!

És semmi tünetem nincs,még a cickóm se fáj....

Néha a gyomrom furi meg már hajnalban az éhség érzet,de ennyi...

2012. jún. 14. 14:06
 32/36 anonim ***** válasza:

Na nekem úgy volt, hogy mi is 5 hónapja próbálkoztunk már. A 10.dpon reggel még - volt a teszt, és délután lett +. Egyszerűen nem hittem el, hogy nincs baba. Valahogy éreztem. Fura, de a 9.pon-n egész nap hányingerem volt, 2x hánytam is. A mellem csak egyszer éreztem hogy feszül, pedig nekem azelött sosem. Viszont volt egy enyhe mindjárt megjön érzésem is, illetve néha nyilallt a petefészkem.

Ezt azért írtam le, hátha erőt merítesz belőle. :) Nagyon izgulok érted :)

14 heteske.

2012. jún. 15. 06:18
 33/36 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy és köszi hogy megírtad....de a hőm már nagyon leesett,ugyhogy ebből mensi lesz...

Hihetek a teszteknek:(((

Ugrott ez a hónap,a következő talán sikerül,kezdhetem a clostit megint a 3.naptól....

Csak egyszerűen nem értem,mindkettőnkkel rendben van minden,voltunk kivizsgáláson és a baba sehol,nem értem:(

Nekem már soha nem lesz pozi tesztem????

2012. jún. 15. 06:23
 34/36 A kérdező kommentje:

Nem sikerült...

Megjött:(

2012. jún. 16. 08:18
 35/36 anonim ***** válasza:
:( Akkor se keseredj el. ...
2012. jún. 16. 10:46
 36/36 A kérdező kommentje:
Hát nagyon bíztam ebbe a hónapba és meg is barátkoznék vele,de egyszerűen nem értem...ha minden rendben van velünk,akkor miért nem sikerül igy se????
2012. jún. 16. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!