11DPO-n 25. -ös érzékenységű X-epil terhességi teszt negatív. Ez már tuti?
30.-án kaptam tüszőrepi szurit,31.-1-én volt ovum,most vagyok a 11 dpo-n,ma reggeli teszt nagtív,de sajnos csak 25.-ös tesztem volt itthon.A hőm felment 37.2-re,eddig 37.-en mindig megállt...
Volt már olyan akinek később lett pozitiv a teszt?
Én meg téged irigyellek,hogy már 14 heteske vagy:)))
ma kellett volna meg jönnie,11 dpo-n még negtiv volt a teszt,nem tesztelek,mert félek,hogy megint negatív lesz....
Bár sosem szokott késni!
És semmi tünetem nincs,még a cickóm se fáj....
Néha a gyomrom furi meg már hajnalban az éhség érzet,de ennyi...
Na nekem úgy volt, hogy mi is 5 hónapja próbálkoztunk már. A 10.dpon reggel még - volt a teszt, és délután lett +. Egyszerűen nem hittem el, hogy nincs baba. Valahogy éreztem. Fura, de a 9.pon-n egész nap hányingerem volt, 2x hánytam is. A mellem csak egyszer éreztem hogy feszül, pedig nekem azelött sosem. Viszont volt egy enyhe mindjárt megjön érzésem is, illetve néha nyilallt a petefészkem.
Ezt azért írtam le, hátha erőt merítesz belőle. :) Nagyon izgulok érted :)
14 heteske.
Nagyon aranyos vagy és köszi hogy megírtad....de a hőm már nagyon leesett,ugyhogy ebből mensi lesz...
Hihetek a teszteknek:(((
Ugrott ez a hónap,a következő talán sikerül,kezdhetem a clostit megint a 3.naptól....
Csak egyszerűen nem értem,mindkettőnkkel rendben van minden,voltunk kivizsgáláson és a baba sehol,nem értem:(
Nekem már soha nem lesz pozi tesztem????
Nem sikerült...
Megjött:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!