Két negatív teszt után terhesség, lehetséges?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy múlt hónap elején bevettem egy esemény utáni tabit.( ez hosszú,hogy miért, véleményeket nem is kérek)Viszont a hónap hátralévő részén már nem védekeztünk. Most 5ikére nem vártam. 4én és 6án teszteltem (x-epil)és negatív. Viszont elég furcsán érzem magam. Nem tudom, hogy lehet-e tünet, nekem nagyon fáj a derekam. Most fáj életemben először. Nem vagyok rágörcsölve a babára szóval biztos nem emiatt késik. Talán az esemény utáni miatt? Mit gondoltok teszteljek még? vagy? Ne nézzetek hülyének, de úgy érzem mintha terhes lennék. Lehetséges? köszönöm a válaszokat.2012. jún. 9. 10:58
1/4 anonim válasza:
Az esemény utáni tabletta tudtommal nagyon erős hormongyógyszer, legalábbis még az én időmben így volt. Szerintem az megkavarhatott.
2/4 anonim válasza:
Igen lehetséges....
Az esemény utáni nem úgy működik,hogy beveszem pl hónap elején és akkor védelmet nyújt egész hónapba...
Várj még pár napot és ha semmi nem történik tesztelj ismét
3/4 anonim válasza:
Elvileg az esemény utáni bevétele után vérzés is jelentkezik!
És természetesen nem nyújt védelmet a többi napra, de felboríthatja a hormonháztartásod!
Lehetsz terhes is akár!
Csinálj később is tesztet!!!
4/4 Eszter858585 válasza:
Arrol nem is beszelve, hogy elvileg az esemenyutani az ovulaciot akadalyozza meg. Ha mar ovulaltal, akkor nem fog "mukodni". Abban megoszlanak a velemenyek, hogy a beagyazodast megakadalyozza-e. Ha nem, akkor elvileg lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!