Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két negatív teszt után terhess...

Két negatív teszt után terhesség, lehetséges?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy múlt hónap elején bevettem egy esemény utáni tabit.( ez hosszú,hogy miért, véleményeket nem is kérek)Viszont a hónap hátralévő részén már nem védekeztünk. Most 5ikére nem vártam. 4én és 6án teszteltem (x-epil)és negatív. Viszont elég furcsán érzem magam. Nem tudom, hogy lehet-e tünet, nekem nagyon fáj a derekam. Most fáj életemben először. Nem vagyok rágörcsölve a babára szóval biztos nem emiatt késik. Talán az esemény utáni miatt? Mit gondoltok teszteljek még? vagy? Ne nézzetek hülyének, de úgy érzem mintha terhes lennék. Lehetséges? köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 9. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utáni tabletta tudtommal nagyon erős hormongyógyszer, legalábbis még az én időmben így volt. Szerintem az megkavarhatott.
2012. jún. 9. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges....

Az esemény utáni nem úgy működik,hogy beveszem pl hónap elején és akkor védelmet nyújt egész hónapba...

Várj még pár napot és ha semmi nem történik tesztelj ismét

2012. jún. 9. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Elvileg az esemény utáni bevétele után vérzés is jelentkezik!

És természetesen nem nyújt védelmet a többi napra, de felboríthatja a hormonháztartásod!

Lehetsz terhes is akár!

Csinálj később is tesztet!!!

2012. jún. 9. 12:19
 4/4 Eszter858585 ***** válasza:
Arrol nem is beszelve, hogy elvileg az esemenyutani az ovulaciot akadalyozza meg. Ha mar ovulaltal, akkor nem fog "mukodni". Abban megoszlanak a velemenyek, hogy a beagyazodast megakadalyozza-e. Ha nem, akkor elvileg lehetsz terhes.
2012. jún. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!