Negatív teszt esetén is lehetek még terhes?
Lehetséges olyan hogy a menstruációm kimaradt és teszteltem és negatív és mégis terhes vagyok?
Tüneteim vannak de nem tudom hogy létezik-e ilyen hogy csak később mutatja ki?
ezek a mai tesztek 3 napos terhességet (beágyazódást) már kimutatnak (reggeli vizeletből).
ha a menzeszed kimarad, és tesztelsz (reggeli vizeletből), akkor azért már halvány vonalnak kéne lennie, ha terhes lennél.
Tünetek...hát, nekem terhességnél olyan, pont mint amikor menzesz elött vagyok: mellfeszülés, alhasi szurkálás.
Csak terhességnél nem zsírosodik be marhára a hajam és a bőröm, inkább "jobb állagú" lesz, innen tudom, h nem menzesz elötti állapotban vagyok, hanem másban :)
Meg terhességnél jobban görcsöl a hasam alja, és görcsöl a húgycsövem is, mintha fel lennék fázva, illetve fel is vagyok szerintem olyankor...
Szia! Nekem hosszabbak voltak a ciklusaim (átlag 30-32 nap). Én is csináltam 3 tesztet, ami negatív lett, de mésem jött meg. Semmi tünetem nem volt! A ciklusom 40. napján lett pozitív a terhességi teszt!
Szóval szerintem amíg nem jött meg a vérzés, addíg van remény..... Sok sikert! De ne keseredj, ha most mégsem jött össze, majd a következő hónapban újra próbáljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!